Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí sice poločas vyhráli, ale hosté v posledních deseti minutách vylovili výhru


Branky


0

Nebahovští mají na jaře velké výkyvy a poněvadž hosté jsou na tom stejně, čekal se boj, který přišel. Domácí vedli, hosté srovnali, ale do kabin šli spokojeněji domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení, málo fotbalu a vedení domácích - to bylo prvních 45 minut

Boj, který se očekával, přišel. Oba celky se na jaře trápí a i na Nebahovském návrší to nebylo o moc lepší. Domácí, ač se snažili, nedali k 700. výročí obce domácím fandům pěkný dárek. Ve 12. minutě jde sice domácí tým do vedení, ale to bylo na dlouho vše. Za šest minut srovnal hostující Valhoda a přišel fotbal průměrné úrovně. Boj ze středu hřiště, mnoho nepřesností a fotbalu málo. Z toho vyčnívá akce domácích, na jejímž konci byl ve 37. minutě Starý, který posílá tým do vedení a do poločasu se již nic nemění.

Druhé dějství přináší průměrný fotbal se strhující koncovkou hostí

Celý druhý poločas, to byla nepřesnost na nepřesnost z obou stran. Málo fotbalu i špatné koncovky, to trvalo téměř až do konce. V 79. minutě Valhoda svou druhou brankou v utkání srovnává. No a aby nebahovskému zklamání nebyl konec, v samotném závěru strhl vedení i vítězství na stranu hostí Bartůněk. Nebahovští tak zažili jaro, jehož průběh nebyl vyrovnaný a ani povedený. Nahoru dolů, až rychle z kopce. Závěr se tedy nevydařil a v posledním kole je čeká mistr ze Zdíkova na svém hřišti.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
T. Starý [-] - P. Pešek [-] , J. Štrobl [-] , F. Špán [-] , V. Valouch [-] - D. Nový [-] , R. Cinádr [-] , R. Medřický [-] , K. Starý [-] - R. Černý [-] , M. Rosa [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - F. Valhoda [-] , L. Friš [-] , D. Nosek [-] , Š. Bartizal [-] , A. Dejmek [-] , R. Bartůněk [-] , J. Uher [-] , L. Humpolák [-] , M. Kocourek [-] , P. Kovář [-]

ŽK: 21. R. Medřický , 54. D. Nový .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - CINÁDR Jiří (N), PRAVDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.