3:0
(0:2) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovoladští pokračují ve zlepšených výkonech a tentokrát dobyli Šumavské Hoštice


Branky


0

Hosté jeli do Šumavských Hoštic s dobrou vizitkou a poslední zápasy je k tomu opravňovali. V Šumavských Hošticích podali borovoladští výborný výkon a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hraničáři šli trpělivě za svým a domácí hodně zaskočili

Hraničáři v druhé části jara chytili parádní formu, kterou potvrdili i nyní. Hrálo se od začátku vyrovnané utkání, ve kterém hráli hosté solidní part. Borovoladští ukázali, že jsou konsolidovaný tým ve všech řadách a Hoštické moc do tlaku nepouštěli. Dvacet minut boje o střed hřiště skončil nahrávkou za obranu domácích a hostující Lebeda již ví, jak zakončit. Hosté se vedením dostali víc do hry i když opticky vypadala hra vyrovnaná, Borovoladští měli nebezpečnější kontry. To předvedli ve 40. minutě, když hostující super střelec Hovorka ukázal, proč býval postrachem všech brankářů okresu a zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

V druhém dějství hosté zkušeným výkonem udrželi domácí na uzdě a odvezli si plný bodový zisk k Chalupské slati

Borovoladští hráli chytře, zavřeli svou obranu a nedali domácím moc prostoru. Byl to zajímavý zápas, ve kterém se hosté propracovali ke třem bodům. Hraničáři dobyli hoštickou tvrz solidním výkonem i pěkným fotbalem a za tuto část jara je třeba je pochválit.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko záložník: Celý zápas jsme byly lepší měli jsme hodně šancí a proměnili sme pouze dvě .Hoštický nás hodně podcenili Domácí mne svým výkonem hodně zklamali. Výborným výkonem se prezentovali kluci z Modravy za což ji moc děkujeme.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - L. Jiroušek [-] , M. Klimek [-] , J. Mráz [-] , Z. Mráz [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , P. Kropík [-] , M. Vašura [-] , K. Tůma [-] , F. Půbal [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - M. Rypl [-] , L. Lebeda [-] , M. Dvořák [-] , M. Rypl [-] , T. Silovský [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , J. Petráň [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 8. Z. Mráz , 72. F. Půbal , 81. K. Tůma , 83. T. Gaier .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - VINCÍK Josef (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.