0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí i Husinečtí hrají na jaře dobře, a pod Osulí bral víc host od přehrady na Blanici


Branky


0

Domácí mají na jaře dobrou formu, no a poněvadž hosté rovněž, hrál se výborný fotbal. Husinečtí i pod Osulí potvrdili jarní neporazitelnost a vezou si domů plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli s puncem neporazitelnosti a tu potvrdili i v tomto zápase

Čekal se vyrovnaný boj, ale hosté byli v nedělním podvečeru jednoznačně lepší. Od úvodu to byli Husinečtí, kteří se dostávali do tlaku a již v 10. minutě jdou Brishteinem do vedení. Husinečtí získali na kopačky klid a domácí sic se snažili, moc jim to nešlo. Hrál se zajímavý bojovný fotbal, kdy domácí vyrovnali hru, ale skóre ne. Celek od Blanice ukazoval, proč má tak parádní jaro a zkušeně si držel jednobrankový náskok. V samotném závěru přidává ve 42. minutě Marcel Zelený druhý gól hostí a po chvilce se jde na přestávku.

Druhý poločas je snahou domácích o kontakt, ale to se nepodařilo a Husinečtí i z tohoto zápasu odjíždí neporaženi

Hraje se fotbal jako břitva se snahou domácíh o kontaktní branku. Hosté na jaře hrají výtečně v obraně a vše zezadu jistí Tolnaj v brance. Hraje se nadprůměrné utkání, které se líbí. Vyrovnaný boj, kdy domácím nevychází střelba a v koncovce to končí na obráncích či u Tolnaje. Hosté kontrolují vývoj a snaží se o hru na brejky po křídlech. Zápas vypadá, že již nic nepřinese, když v závěru se ještě v 85. minutě trefil Marcel Zelený podruhé v utkání a pro domácí stvrzuje dost krutou prohru.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , P. Krejčí [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - O. Novák [-] , P. Kosmata [-] , V. Brishten [-] , M. Zelený [-] , L. Novotný [-] , M. Wágner [-] , R. Tichý [-] , R. Kneifl [-] , E. Rauscher [-] , I. Štangret [-]

ŽK: 85. M. Raušer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - NOVÁK Petr (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.