Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili jarní pohodu a vzali velkému favoritovi super bod


Branky


0

Borová Lada viděla velké překvapení a solidní návštěva tleskala oběma soupeřům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve čtvrté minutě šli domácí do vedení a hosté se hledali.

Na Borových Ladách se domácí vytáhli a od úvodních minut ukazovali, že se lídra nebojí. Po čtyřech minutách je posílá do vedení Rypl a začalo se pěkně zostra. Domácí se uklidnili a zdíkovští dvacet minut tápali což se potvrdilo ještě v 19. minutě, kdy Lebeda využil zdíkovské zaváhání a domácí vedli o dvě branky. Hraničáři jsou doma silní a to předvedli i v sobotním chladném odpoledni. Zdíkovští, srovnali krok po dvaceti minutách a ve 27.  zásluhou Josefa Voldřicha snižují a kontaktní branka je posadila do sedla. Domácí se nesložili a na svém hřišti vedle Teplé Vltavy hráli dál vyrovnanou partii.

I v druhém poločase hráli oba soupeři výborný fotbal a remíza je pro domácí velmi cenná i když soupeř hrál čtvrt hodinu v deseti.

Hraje se vyrovnaný fotbal, ale zdíkovští přeci jen mají víc míč pod kontrolou a začali domácí přehrávat. Hraje se nahoru dolů a hosté pomalu přebírají otěže zápasu do své moci, ale Hraničáři nejedou tak, jak by si Zdíkovští přáli, drží vedení na své straně. V 51. minutě již hosté udeřili a Josef Voldřich druhým gólem srovnává. Bylo to vyústění tlaku hostí a tak se začínalo od nuly. Zdíkovští v této fázi převzali pevně dirigentskou taktovku a domácí přehrávali - v 59. minutě otáčí skóre Holzknecht třetí brankou hostí a misku vah převažují na jejich stranu. Zápas graduje. Borovoladští dřou, ale nedaří se a hosté zahazují šance a nakonec i tři body. V 69. minutě jdou Zdíkovští do deseti, když druhou žlutou kartu dostává střelec třetí branky Zdeněk Holzknecht. Zdíkovští tak dali domácím přesilovku, ale ve fotbale přesilovka téměř nic neřeší. Domácí tlačí, ale dobře organizovanou obranu soupeře ne a ne přelstít. Zdíkovští hrají zkušeně, ale nakonec v 89. minutě domácí udeřili poslední akcí v zápase a srovnali, když se trefil Petr Juřík a pro hraničáře to byla trefa zlatá.

    Byl to pěkný zápas ve kterém Borovoladští prokázali, že jaro mají výborné a oddálili tím zdíkovskou radostnou definitivu k postupu do I. B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko hráč: První poločas jsme stačili fyzicky a po velkých chybách obrany jsme vedli dva nula. Hosté se snažili hrát , ale nic jim nevycházelo a byli velice podráždění. Koncem poločasu hosté z dorážky snížili. Druhý poločas byli hosté fotbalovější a fyzicky nás přehrávali a po zásluze otočili zápas.Zdíkovští si mysleli, ze nás přejedou ale nešlo jim to a po zásluze dostali červenou kartu. Minutu před koncem jsme srovnali a urvali šťastný bod. Černou kaňkou utkání bylo to, že nám někteří hosté nepodali po zápase ruku.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - I. Hrazánek [-] , M. Smatana [-] , M. Rypl [-] , P. Juřík [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , J. Petráň [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-] , L. Lebeda [-]

TJ Sokol Zdíkov
V. Carda [-] - O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] , D. Demeter [-] - Z. Holzknecht [-] , M. Vondráček [-] , J. Zeman [-] (82. P. Holzknecht [-] ) , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - R. Šebánek [-] , J. Voldřich [-]

ŽK: 44. Z. Holzknecht . ČK: 65. Z. Holzknecht .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.