2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí byli osm minut od prohry ale poslední minuty zápasu na ně seslali shůry hromy a blesky a přišel div v podobě branek, které znamenaly bod domácím.


Branky


82. D. Nosek , 89. D. Nosek - 17. M. Horejš , 39. L. Lebeda
0

Hosté jsou v pohodě, což potvrdil poslední víkend, který je nabudil, neboť v něm získali čtyři body klidu. Byl to zajímavý souboj, který měli hosté drželi téměř celou dobu body na své straně, ale fotbal se hraje devadesát minut a závěr patřil Dubským, kteří dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný souboj se přiklopil v této fázi na stranu hostů, kteří šli do dvou brankového vedení

Oba soupeři se velmi dobře znají a oba jsou na stejné úrovni. Čekal se úporný boj vyrovnaných soupeřů a ten přišel. Ze zajištěných obran s výbornými gólmany se první čtvrt hodina nesla ve vyrovnaném duchu. Domácí i hosté velmi dobře bránili a tak se hrálo hodně na středu hřiště. Tuto hru domácích jako první narušili hosté, když perfektní nahrávku zúročil v 17. minutě Michal Horejš ve vedoucí branku Borových Lad. To domácí zaskočilo a když v závěru ve 39. minutě přidal hostující Ladislav Lebeda třertí gól vypadalo to s dubskými zle.

Druhý poločas se hrál vyrovnaný fotbal a když se zdálo, že zápas domácí ztratí body, přišlo v posledních minutách utkání nevídané drama i obrat k zisku bodu pro Dub.

Dubští zahájili náporem a hochy z centra Šumavy do ničeho nepouštěli. Borovoladští hrají na jaře dobře a pomalu srovnávali krok a od šedesáté minuty to byl naprosto vyrovnaný zápas. Hraničáři se nemohli najít střelecky a domácí kontrolovali své vedení, tak by se dalal nazvat tato část zápasu. Tento způsob boje, kdy se hrálo o střed hřiště, vyhovoval samozřejmě Dubským. Byl to fyzicky náročný fotbal, který spěl k vítěznému konci pro domácí. Jenže v 82. minutě vsítil kontaktní branku domácí David Nosek, podle informací z dění nejlepší hráč domácích a je zadělal na drama. Domácí jsou na koni hosté v šoku.Dubští zatlačili hraničáře a vyrovnání viselo ve vzduchu. Domácí našli zbytky sil a v poslední minutě David Nosek zařídil  bod, který má pro tým cenu zlata. Hosté tak museli svěsit hlavy a moc je musí mrzet zkažený závěr zápasu. To je fotbal a v tomto zápase dubští ukázali sílu i charakter týmu a ukázali, že se hraje do konce na všech úrovních této hry.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko: Díky hasičské soutěži jsme měli menší problémy se sestavou, které se nám naštěstí povedly vyřešit a my jsme mohli odjet na půdu Dubu. Na začátku zápasu jsme byly lepším týmem a z mnoha šancí jsme proměnili pouze 2. V 2. poločase nás domácí tým přehrával a v posledních 10 minutách šťastnými góly srovnali skóre na 2:2.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - M. Troller [-] , P. Stropnický [-] , D. Nosek [-] , Š. Bartizal [-] , A. Dejmek [-] , J. Uher [-] , L. Humpolák [-] , M. Kocourek [-] , P. Kovář [-] , T. Novák [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - M. Horejš [-] , L. Lebeda [-] , I. Hrazánek [-] , M. Rypl [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , M. Smatana [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-] , J. Petráň [-]

ŽK: 47. I. Hrazánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PROŠEK Vladimír (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.