Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí jsou na jaře v pohodě a ve Svaté Máří Magdaléně ukázali svou sílu


Branky


0

Mářští na svém malém hřišti umí, ale tentokráte se museli sklonit před loupežníky z pod Osule.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vykradení bodů pod Mářským vrchem začalo již v osmé minutě. A potom to šlo již ráz na ráz

Svatomářští borci jsou doma velmi silní, ale tentokráte jim to nebylo nic platné. Hosté přijeli v pohodě a s vědomím, že na jaře našli ztracenou loňskou formu a předvedli to v plné parádě. Již v osmé minutě Václav Ludačka, pilíř a nejlepší hráč hostí, otevírá skóre a domácí ztratili vítr z plachet. Vitějovičtí získali převahu, na malém hřišti se rychle zorientovali a byli lepším celkem. Hosté potom svou převahu zúročili i góly. O výsledku rozhodla dvouminutovka mezi 26. a 28. minutou, kdy nejdříve Miroslav Mráz a poté Martin Tremmel vsítili branky a vytáhli náskok hostí. První poločas brankově ukončil Karel Penzenstadler a bylo rozhodnuto.

Druhé dějství Vitějovičtí kontrolovali a dokráčeli v pohodě pro tři body

Vitějovický celek si zkušeně hlídal vedení a kontroloval zápas. Domácí se snažili, ale tentokrát narazili na silného protivníka a tak bylo vše jasné. V 57. minutě Miroslav Raušer a hned z protiútoku Radek Doubek přidává šestý a závěrečný gól. Domácí se snaží, ale hosté jsou jasně lepší. Byl to ze strany hostí parádní výkon, kterým dokonale zaskočili domácí tým.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Rod [-] - Š. Košnař [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] - P. Sýs [-] , J. Stejskal [-] , M. Sýs [-] , D. Chvál [-] , D. Kavan [-] , S. Skalický [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , J. Petrášek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - CHVÁL Vlastimil (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.