0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinecký celek má na jaře famózní formu a svou neporazitelnost potvrdil i na nebahovském vršku


Branky


0

Domácí jsou postrachem favoritů, ale tentokrát se překvapení nekonalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebahovští se snažili, ale ve 25. minutě začal Husinecký tým svou cestu za třemi body

Domácí začali svižně, ale hosté ukázali, proč jsou na jaře v pohodě. Prvních dvacet minut odzadu a testování jeden druhým, tak by se dal nazvat začátek zápasu. Husinečtí pomalu přebírali iniciativu a byli lepší na míči i herně. Ve 25. minutě Miroslav Wágner vsítil první gól hostí a bylo to spravedlivé vyjádření sil na hřišti. Domácí branka zaskočila a hosté se dostali do pohody. Hoši od Blanice lépe kombinovali, snažili se o rychlý přechod vpřed a domácí se nemohli dostat do tempa, natož k nějaké akci. Poločas vyzněl pro Nebahovské milosrdně a přestávku vítali všemi deseti.

Druhý poločas začal podobně jako první

Prvních dvacet minut opět hra zezadu se snahou neudělat chybu. Domácí se konečně dostali i před husineckou branku a měli i šance ke skórování. Jenže obrana a Tolnaj v husinecké svatyně nic nepropustili a tak se převaha převažovala na stranu Slavoje. V 65. minutě Stanislav Kolář zvýšil na dvoubrankový rozdíl a Husinečtí ovládli hru. Domácí tato branka zaskočila natolik, že nenašli odpověď do konce utkání. Hosté si do konce utkání dokráčeli pro čtyři branky a tři body. Za Husinecké dal sto procent jistoty v 79. minutě Jaroslav Maryška a účet uzavřel v 88.minutě Ondřej Novák. Husinečtí tak potvrdili jarní neporazitelnost.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
M. Šrámek [-] - P. Pešek [-] , R. Cinádr [-] , J. Štrobl [-] , D. Rosa [-] - R. Černý [-] , V. Valouch [-] , D. Nový [-] , K. Starý [-] - M. Rosa [-] , R. Medřický [-] -

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - L. Novotný [-] , J. Ťápal [-] , J. Maroušek [-] , M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , R. Tichý [-] , R. Kneifl [-] , E. Rauscher [-] , I. Štangret [-] , J. Maryška [-]

ŽK: 62. D. Nový - 41. M. Zelený .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - CINÁDR Jiří (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.