4:2
(3:0)
11. R. Sura
90. P. Starý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí ukázali svou sílu a tentokrát to odnesl druhý tým tabulky


Branky


16. K. Penzenstadler , 20. M. Tremmel (p.) , 45. V. Ludačka , 58. V. Ludačka - 11. R. Sura , 90. P. Starý (p.)
0

Hosté nejsou na jaře v pohodě a ve Vitějovicích se to potvrdilo. Domácí touto výhrou posunuli Zdíkovský Sokol hodně k postupu do I.B třídy. K tomuto utkání lze dodat ještě to, že bylo druhým, které se v tomto kole odehrálo.

   Po páteční sněhové kalamitě se bude kolo dohrávat v náhradním termínu, ten je stanoven na 8. květen. Některé týmy se domlouvají na jiném termínu. Důvod je jednoznačný, ne každému pondělí osmého května vyhovuje. Hlavně těm, co za prací dojíždí za nedaleké hranice k sousedům v Rakousku a SRN, kde svátek nemají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se atraktivní fotbal, kdy domácí vše rozhodli v této části zápasu

Domácí předcházela od soupeřů z přátelských zápasů výborná pověst a v tomto utkání ji potvrdili. Vitějovičtí zahájili velmi dobře a po čtvrt hodince oťukávání udeřili poprvé Karlem Pnzestadlerem. Gól vitějovické hochy uklidnil. Domácí začali zvyšovat obrátky. Hosté v této části nenechali domácím nic zadarmo a tak se hrál pěkný fotbal, který se  v nedělním podvečeru líbil. Tlak se zvyšuje a domácí mají víc míč na kopačkách a své vedení po čtyřech minutách navyšují Martinem Tremmlem. Velmi silná pětiminutovka domácích měla úspěch a Vitějovičtí jsou v pohodě. Lhenický tým je v těchto chvílích v pozici diváka,  sledující, jak to domácím jde. Po této brance hráči z pod Osule kontrolují vývoj hry a gólem do šatny stvrzuje poločasovou pohodu Václav Ludačka třetí brankou.

Druhé dějství je v pohodové režii domácích a hostům se podařila úprava výsledku

Druhé dějství domácí začali v pohodě. Drželi míč a snažili se neinkasovat. Po patnácti minutách vsítil Václav Ludačka čtvrtou branku a bylo rozhodnuto. Hostům jde ke cti to, že nesložili zbraně a snažili se jak mohli domácí potrápit. To se jim povedlo a nejdříve Richard Sura a v samotném závěru Pavel Starý korigují výsledek. Samotné utkání přineslo fotbal velmi dobré úrovně a toto vítězství nahrálo zejména Sokolu Zdíkov, kterému v boji o postup zřejmě ubyl jeden soupeř.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Kovář [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - J. Grill [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , M. Sedlák [-] , P. Prenner [-] , P. Pořádek [-] , S. Bečvář [-] , P. Starý [-] , J. Exner [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 36. M. Raušer , 83. V. Ludačka , 89. M. Tremmel - 41. P. Starý , 43. P. Prenner , 44. J. Gregora .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - LUDAČKA Václav (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.