M. Peter 35.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští v souboji týmů z konce tabulky vydřeli tři body


Branky


35. M. Peter
0

Zápas moc fotbalu nenabídl a hlavně domácí se opět trápili v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodiny marnosti a zahazování šancí ukončil domácí Peter, a bylo to vše

Domácí po zlepšených výkonech posledních zápasů se tentokrát trápili. Na volarském letišti a trávníku plném nerovností to byl víc boj než fotbal. Půl hodiny nudy a jalové koncovky domácích skončilo ve 35. minutě, kdy se trefil a hlavně zápas rozhodl Milan Peter. Po brance domácí zvýšili úsilí a vytvořili si velký tlak, ale nic z něj nespadlo.

Volarští byli lepší, ale brejky hostů byli nebezpečné a tak se domácí strachovali o zisk tří bodů až do konce

Tato část hry přinesla fotbal podprůměru a bylo vidět, že hrají týmy ze spodu tabulky. Volarští měli územní převahu, kombinovali však málo a tak hosté stále hrozili. Na volarském hřišti se míč těžko kontroluje a hráči  obou týmů s tím měli problémy. Volarští zahazovali stoprocentní šance a pomalu se utápěli v individuální hře. Vlatvičtí však na tom byli podobně a tak podstatná část druhého poločasu se odehrála na polovině hřiště a nic moc fotbalu nenabídnul. Domácí tak zahájili víkend dvou utkání ziskem tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann, gólman: Dnes to bylo trápení s hřištěm i soupeřem, ale máme tři body a to je důležité. Škoda neproměněných šancí, co my nedáme, to je k neuvěření. No jak říkám dnes radost ze tří bodů a zítra na Borová Lada.




Sestavy


TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - A. Wimberský [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-] , M. Kalík [-] , L. Hybner [-] , D. Dyba [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , S. Mach [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
J. Szabo [-] - J. Bihary [-] , V. Hundsnurscher [-] , L. Psotka [-] , J. Bihari [-] , J. Peta [-] , m. Frček [-] , L. Svoboda [-] , Z. Frček [-] , P. Šindelář [-] , M. Szabo [-]

ŽK: 68. J. Szabo , 86. m. Frček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MIKŠÍK Vilem (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.