Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinecký Slavoj ukázal, že na jaře má velmi dobrou formu, a v mářském kotlíku nenechal nic náhodě


0

V prvním poločase plném kontaktů a domácí snahy se hosté prosadili dvakrát, a to zřejmě rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Husinecký tým se prezentoval důrazným presinkem, který na domácí platil, a v této fázi rozhodl celé utkání

Slavoj začal jaro velkolepě a jde touto částí sezóny suverénně. Mářský tým si hodně věřil, ale tentokráte se musel sklonit před sílou i kvalitou soupeře. Mářský celek hrál půlhodiny vyrovnanou partii, ale poté, co se ve 31. minutě prosadil Pešek, přišel útlum, kterého hosté do poločasu využili. Slavoj získal herně navrch, přitvrdil na důrazu a v 42. minutě Maryška zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Poločas tak skončil lépe pro hosty.

V 50. minutě začala kanonáda hostí a domácí, byť se měli co ohánět, utkání pomohli snahou a též góly

Hosté šli ve druhém poločase jasně za svým a vše zahájili v 50. minutě, když se prosadil Štangret. To byl zlom v utkání, neboť Husinečtí šli do tříbrankového náskoku. V 56. minutě hosté navýšili rozdíl na čtyři branky zásluhou Rauschera.  V 57. minutě se domácí prosadili, když kontaktní branku vsítil Milan Vondrášek. Hosté byli ale v klidu a do konce utkání přidali ještě tři zásahy, když se trefili Štangret (podruhé), Zelený a Kneifl.

 

Pro domácí hrálo v tomto souboji, že nic nevypustili a přidali dvě branky opět po zásazích Milana Vondráška a Miroslava Sýse. Husinecký celek tak poslal Zdíkovským pěknou vizitku, a tak se v příštím kole máme ve šlágru na co těšit.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Rod [-] - Š. Košnař [-] , Š. Luks [-] , T. Hubáček [-] (88. J. Urbánek [-] ) , V. Topka [-] , F. Topka [-] - M. Sýs [-] - J. Hrabák [-] , J. Stejskal [-] , D. Kavan [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , J. Pešek [-] , R. Tichý [-] , R. Kneifl [-] , R. Vítkovský [-] , E. Rauscher [-] , I. Štangret [-] , J. Maryška [-] , P. Zelený [-]

ŽK: 29. Š. Košnař - 29. P. Zelený .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: HÁŠA Richard - CHVÁL Vlastimil (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.