3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští zřejmě našli chuť na fotbal a konečně se přibližují tomu, na co jsou zvyklí


Branky


22. M. Mráz , 47. M. Klimek , 81. T. Gaier - 56. L. Iliev , 74. L. Iliev
0

Byl to boj, ale domácí Šumavské Hoštice nakonec zápas s volarským Tatranem zvládli. Výhru jim vystřelil v 84. minutě Tomáš Gaier.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól první půle padl v 22. minutě

První poločas byl hodně vyrovnaný. Hosté hráli v obraně velmi dobře, i když se domácí prosadili v 22. minutě brankou Mráze. Hosté se ale nepoložili a bojovali dál. Hrál se solidní fotbal, kdy sice bylo chladno, ale to jako by fotbalisty obou týmů nutilo ke hře. Bojovný poločas skončil lépe pro domácí.

Domácí rychle přidali druhý gól, ale Volarští stále dřeli, aby nakonec vybojovali drama na závěr

Domácí šli ve 47. minutě do dvoubrankového vedení zásluhou Michala Klimka. Volarské šlechtí, že se nenechali zviklat a hráli dál svou hru, jenže v koncovce to byla tragédie. Domácí se nenechali zahanbit a tak se hrál dobrý zápas, který se líbil. Přišla 56. minuta a nejlepší hráč hostí Lukáš Iliev vstřelil kontaktní gól a domácí se začali obávat o výsledek. Hosté získali vrch na míči a snažili se o vyrovnání. Od této chvíle se úroveň utkání ještě více zvedla a byl to parádní fotbal zásluhou obou týmů. Lukáš Iliev v 71. minutě vyrovnal a zdálo se, že si hosté odvezou první body z venku. Hrál se vyrovnaný boj, kdy se nakonec na domácí usmálo štěstí a Tomáš Gaier v 84. minutě rozhodl zápas, kterému by spíš slušela remíza. Hoštický celek tak udržel druhé místo a Volarští, i když jsou předposlední, na Hoštickém vršku ukázali, že to jde.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Korbel [-] , T. Gaier [-] , J. Mráz [-] , Z. Mráz [-] , M. Klimek [-] , M. Mráz [-] , V. Vlk [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , F. Půbal [-]

TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - F. Muzika [-] , A. Wimberský [-] , D. Dyba [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , S. Mach [-] , L. Iliev [-] , M. Pospíšil [-]

ŽK: 42. M. Procházka , 63. T. Gaier , 94. J. Kadlec - 53. L. Iliev , 54. D. Dyba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - KROPÍK Petr (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.