1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 11:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí se po noční rockové noci scházeli k zápasu těžko a začali v deseti


Branky


72. P. Lebeda - 40. Z. Mráz , 44. J. Hodina
0

Hosté využili špatného začátku domácích a dvěma brankami rozhodli o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v průměrném utkání, kdy domácí začali v deseti, vsítili dvě branky

První poločas začal domácí tým v deseti. Po rockové noci někteří nestihli začátek utkání a tím hostům jejich boj usnadnili. První část byla ve znamení Hoštických a nebýt Švarce v brance mohlo to být i vyšší vedení než o dva góly. Hosté byli lepší a domácí tentokrát nebyli nejenže v plném počtu, který během deseti minut doplnili, ale hlavně ve své kůži. Čtyřicet minut trvalo hostím než dali branku, ta přišla v poslední pětiminutovce, to když se ve 40. minutě trefil Zdeněk Mráz a když v poslední minutě této části hry Jakub Hodina vsítil druhou branku hostí, byli domácí rádi za přestávku.

Podprůměrný poločas za větru a chladu nepřinesl žádné velké změny, i když domácí snížili

Hrálo se podprůměrné utkání, které s přibyvajícími minutami upadalo víc a víc. Hosté drželi Zbytinské na dostřel své branky. Domácí se ani v této fázi zápasu do hry nedostali. Bylo to oboustranně špatné utkání, když hostům stačil podprůměrný výkon k udržení vedení. Hoštický celek byl nebezpečnější a po zásluze si odvezl z pod Knížecího stolce tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda, kapitán: Dnes to byla jedním slovem hrůza. Scházeli jsme se na zápas jak z fronty do marketu. Začínáme v deseti, výkon hrůza a tak prohra je jasná. No nedá se nic dělat a musíme to hodit za hlavu.

FC Šumavské Hoštice
Z hostujícího týmu se nikdo odpovídat neodhodlal: Z hráčů odcházejících do kabin bylo vidět, že jsou spokojeni a jejich slovy se nesla spokojenost se třemi body.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - J. Véber [-] , F. Šnajdr [-] , D. Žárovský [-] , O. Parus [-] - K. Hettner [-] , L. Tuka [-] , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] , P. Lebeda [-] - Z. Lenc [-] -

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] , P. Pahorecký [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , V. Vlk [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , F. Půbal [-]

ŽK: 55. O. Parus - 34. J. Hodina , 65. J. Hanzal .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HÁŠA Richard - ZVONEK Pavel (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.