0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj domácích, kteří se krčí na předposledním místě, s lídrem ze Zdíkova, mělo být hrou kočky s myší, ale vše bylo jinak


Branky


0

Volarští vytvořili hluboký obranný blok a hosté jej těžce dobývali. Zdíkovští jsou velmi silný tým a domácí již nechtěli opakovat podzimní blamáž, i tak by se dal nazvat souboj těchto týmů z jiných pater tabulky. Sokol dobýval celý zápas volarskou branku a povedlo se mu to jen jednou. Snaha o tlak a zvýšení náskoku skončily v 71. minutě po vyloučení hostujícího Fořta. Domácí se od této chvíle snažili trochu víc podnikat brejky do brany hostí, tím otevřeli víc hru, ale Zdíkovští toho nevyužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volarští vytvořili hluboký obranný val před svým gólmanem Muzikou a hosté jej dobývali prakticky celý zápas

Tatran věděl, že se Zdíkovskými nelze hrát otevřenou hru, a tak od úvodu bránil v pěti až sedmi lidech v hlubokém bloku. Hosté byli od začátku fotbalovější, víc na míči a snažili se o překvapení domácí obrany. Bylo to moc těžké se prosadit proti volarskému obrannému valu a hlavně hostím dlouho nic nevycházelo. Sokolové to zkoušeli středem pole, z krajů a nic nepřicházelo, neboť Volarští bránili velmi odpovědně. Utkání, které ani diváky moc nenadchlo, se hrálo téměř bez šancí. V 36. minutě to konečně vyšlo a Šebánek poslal hosty do vedení. Poločas se dohrál lépe pro hosty a čekalo se, s čím domácí přijdou do druhého dějství.

Druhý poločas se hrál podle stejných not

Tatran pokračoval v obranné taktice a hosté dobývali i v tomto poločase. Průměrný fotbal, kde domácí vše podřídili obraně, kterou hosté nemohli prorazit, to byl obraz v podstatě celého zápasu. Sokol byl lepší na míči, ale Volarští bourali snahu hostí o rychlé protiútoky již v zárodku. Buď zakopnutím do autu, taktickými fauly i dlouhými nahrávkami. Účel světí prostředky, jak praví jedno české přísloví, a podle toho to na hřišti vypadalo.

   Zdíkovští byli čím dál nervoznější, neboť takový vývoj si nepředstavovali. To dokumentoval v 71. minutě faul hostujícího  Fořta a jeho následné řeči proti rozhodčímu Heinzlovi, který to nenechal bez odezvy a po dvou žlutých vyndal červenou a vyloučil ho. Volarští se po tomto na chvíli osmělili, ale bez efektu, hosté už nechtěli nic riskovat a zápas dohráli. Tři body je opět posouvají blíž krajské soutěži, neboť jejich největší soupeř ze Ktiše, Lhenice B, podlehl ve Svaté Maří.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Miroslav Muzika, člen realizačního týmu: Věděli jsme, kdo proti nám stojí a vše podřídili taktice do obrany. Vytvořili jsme obranný blok a hosty jsme nepouštěli na dostřel branky. Náš cíl vyšel i když dopředu jsme nic nevymysleli. Kluci hráli to, co jsme si řekli, a toho si ceníme. Zdíkov ukázal svou kvalitu a bod by pro nás byl úspěch, ale jak jsem řekl, dnes to bylo hodně o obraně.




Sestavy


TJ Tatran Volary
F. Muzika [-] - L. Hybner [-] , L. Lacina [-] , M. Pospíšil [-] , D. Dyba [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] , P. Holzknecht [-] , J. Kurz [-] - Z. Kluibr [-] , J. Voldřich [-] , M. Vondráček [-] , J. Fořt [-] , J. Pešek [-] - R. Šebánek [-] , D. Demeter [-]

ŽK: 69. M. Pospíšil - 51. O. Kroupa , 63. J. Fořt , 84. D. Tesař , 86. D. Demeter . ČK: 71. J. Fořt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKŠÍK Vilem (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.