Zdíkovští, i když nehráli na plný plyn, tak v pohodě vyhráli


Branky


0

Hosté odjížděli do Zdíkova s cílem neutrpět debakl a sehrát solidní zápas a to se jim povedlo. Zdíkovští ale zápas od samého začátku kontrolovali a opět se přiblížili B. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vydrželi bez branky v jejich síti do 12. minuty, to se trefil Šebánek a na domácí kopačky přišel klid

Sokolové letí dravým letem do kraje a Zbytiny jim v tom nezabránily. Hosté přijeli k zápasu do kotliny mezi školou a novou částí odehrát solidní zápas. Zbytinský tým navázal na dobrý výkon z prvního jarního utkání a Zdíkovští byť nedali do zápasu sto procent museli vytasit dost ze svého fotbalového umu. Ve 12. minutě posílá domácí do vedení Šebánek a přišel až moc velký klid. Hosté se snažili, ale koncovka je trápila. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením Zdíkovských.

Po šesti minutách přidal druhý gól a bylo hotovo

Domácí celek na začátku druhého poločasu přitopil pod kotel a výsledkem byl gól v 51. minutě v síti hostí, když se trefil Pešek. Tím byl ráz utkání dán. Domácí hráli v pohodě a Zbytinští, byť se snažili, na Zdíkovské neměli. Hrálo se podle domácích not a tak Michal Švarc v brance hostí musel ukázat, co umí. Byl to pohodový poločas, který přinesl ještě v 73. minutě druhý gól domácího Šebánka v utkání a v samotném závěru kosmetickou úpravu kanonýra hostí Pavlem Lebedou, který sebral Cardovi nulu. Domácí získali tři povinné body a hosté se za svůj výkon nemusí stydět a na hřišti lídra zanechali dobrý dojem.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Heinzl Václav - MARTAN Václav (N), TUKA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.