Hosté přijeli jen s tím, kdo byl zdráv či mohl nastoupit byť se sebezapřením, v ktišské nudli domácí zaskočili zejména v první části hry


Branky


0

Hornovltavičtí se chtěli rozloučit s podzimem na hřišti silného domácího týmu dobrým výkonem a osmdesát minut drželi rezervu Lhenic v neklidu. Domácí se nikam nehrnuli a hosty dokonale podcenili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohorovní domácí málem na svůj velký klid doplatili a nebýt špatné koncovky hostí, mohli se trápit možná ještě víc

Téměř celý poločas se nic nedělo. Domácí jako kdybby před výkopem již vedli, byli vyvedeni z omylu dobrou hrou hostí a kdyby Vltavičtí proměnili několik solidních šancí, mohlo být pro Lhenické i horko. Půlhodina plná nudy, kdy hráči peckářské rezervy asi věřili, že se Vltavičtí porazí sami. Až poté se probudili. To je do vedení posouvá Jan Exner a pro hosty to bylo kruté. Vltavičtí hráli do této fáze velmi dobře a museli tak litovat neproměněných šancí. Domácí pokračovali až do konce poločasu výkonem "nám se nemůže nic stát". Hosty je třeba pochválit za to, že hráli trpělivě a v samotném závěru Hundsnurscher vyrovnal. Bylo to spravedlivé hlavně za boj v prvním poločase.

Ve druhém dějství zdecimovaní hosté již dohrávali se sebezapřením, domácí brali body až v závěru

V druhé části domácí pokračovali ve výkonu, že se nemůže nic stát. V této fázi mohou děkovat tomu, že hosté přijeli ve slepené sestavě a někteří hráči toho měli již až dost. Hrál se podprůměrný zápas, který rozhodli peckáři až v posledních deseti minutách. To se nejdříve prosadil Josef Motz a v samotném závěru vše pojistil Václav Wimberský, fotbalová legenda okresu. Hrá,č který pamatuje super zápasy v dresu prachatického Tatranu a několika dalších klubů včetně ciziny si nyní užívá ve Lhenicích. Klobouk dolů před takovými srdcaři a milovníky hry s míčem kopaným, ve Lhenicích si jeho služeb velmi považují.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LITVAN Jiří (N), PRENNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.