3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí se v posledním zápase sezóny doslova protrápili ke třem bodům


Branky


0

Souboj týmů, ve kterém byl favorit ten od Dubského rybníka, nakonec vyzněl šťastněji pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný vlastní gól hostí hned z první akce nasměroval utkání k zajímavému boji

Vitějovičtí začali dobře. První útok domácích končí po střele Stropnického a nešťastném zásahu hráče hostí v síti golmana Nováka. To byl pro domácí náboj energie, ale moc jim to nešlo. Pomalu se dostávali do tempa a soupeř se rychle osmělil. Dubští mají za sebou dobrou sérii a chtěli v ní pokračovat. Téměř celý poločas to byl oboustranný boj, který gradoval v závěrečných pěti minutách této části. Nejdříve Radek Doubek, tahoun domácích, přidává druhou branku. Hosté se snažili a v poslední minutě snižuje Petr Kovář. Kontaktní branka je nabuzení do druhého poločasu.

Hosté povzbuzeni vyrovnáním hned v úvodu se snažili o obrat. Domácí ale dřeli a nakonec přidali důležitý rozdílový gól s tříbodovou jistotou na závěr

Druhý poločas začali lépe hosté. Hned z první akce v této fázi hry vyrovnává Chodjuš a začíná se od začátku. Boj pokračuje. Oboustranně zajímavé utkání má solidní náboj a domácí se snaží o překlopení výhry na svou stranu. Hosté ale byli hodně nebezpeční a nedali Vitějovickým nic zadarmo. Když se chýlí ke konci šedesát minut hry, dělá radost domácím Petr Novák, který je posílá do vedení. To byl velmi důležitý moment. Hrálo se dál v dobrém tempu. Domácí se chytli a předvedli pěknou závěrečnou pasáž, ve které si vítězství udrželi. Bylo to vydřené a šťastné vítězství domácích, kteří tak mohou jít k zimní přestávce relativně v klidu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
Miroslav Podlešák kapitán: Z naší strany naprosto nepovedený a smolný zápas. Opět jsme doplatili na hrubé chyby, nedůslesnost a nedůraz na tom je třeba zapracovat. Zápas asi nebyl moc koukatelný pro diváka a podle me by mu slušela víc remíza je to škoda.




Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - M. Trojan [-] , J. Doubek [-] , P. Novák [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]


ŽK: 82. L. Friš , 83. M. Podlešák , 86. R. Bartůněk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - RAUŠER Miroslav (N), ŠIMEK Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.