Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pokračovali v dobrých výsledcích posledních kol a berou další tři body.


Branky


0

V zajímavém utkání se na Hoštickém návrší hrál pěkný fotbal, kterému přispěly oba týmy. Šumavsko Hoštičtí měli víc chuti a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté bez pendlů z áčka byli i tak silným soupeřem a svým dílem přispěli ke kvalitě utkání

Domácí od začátku utkání šli bodům víc naproti a po zásluze šli Půbalem do vedení. Hosté téměř celý první poločas byli pro domácí těžký oříšek a ukázali, že právem jsou v první trojce. Bojovné utkání s dobrou obranou na obou stranách, to byla větší část prvního poločasu. Obrany byly nad útoky, ale ne že by se gólmani nudili. Hra na brejky, to bylo oboustranné snažení, ale dlouho to nevycházelo a oba gólmani byli nepřekonatelní. Až v poslední pětiminutovce to přišlo. Během minuty se trefil nejdříve Půbal a než se hosté srovnali, přidal do minuty druhý gól domácích Pahorecký. Hosté byli zmraženi a do poločasu se již nic nezměnilo.

V druhém dějství hosté dali gól naděje, ale domácí obrat nedovolili

Druhý poločas v úvodu patřil Peckářům, ti přidali na důrazu a snažili se vsítit kontaktní branku. Po dvanácti minutách této části se to podařilo Pavlovi Pořádkovi a hosté tlačili. Domácí ale hráli dál svou hru a otupili útočnou snahu hostí. Hrál se pěkný zápas, který se líbil. Hosté ukázali, proč jsou tak vysoko a domácí hráči si nenechali dát zadarmo a byl z toho nadprůměrný zápas. Oba týmy přecházely do kombinace a přibývalo i střel. Zápas se líbil a když před závěrečnou dvacetiminutovkou vsítil domácí Zdeněk Mráz třetí gól, bylo to vyvrcholením dobré hoštické hry. Bojovalo se dál, hosté stupňovali tempo, kterému domácí stačili a z toho vyplývá, že se hrál výborný fotbal. Osm minut před koncem potvrzuje tři body pro domácí Jiří Hanzal, ale hosté stále zlobí. Bylo to parádní vyvrcholení velmi kvalitního zápasu, které gólově uzavřel hostující Pavel Prenner.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Markovec [-] - M. Hrabák [-] , J. Hodina [-] , M. Půbal [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , J. Hanzal [-] , M. Mráz [-] , M. Procházka [-] , F. Půbal [-] , J. Altenstrasser [-]

SK Lhenice B
P. Prenner st. [-] - J. Gregora [-] , J. Lukač [-] , P. Pořádek [-] , R. Houška [-] , P. Prenner [-] , S. Bečvář [-] , J. Exner [-] , P. Trnka [-] , L. Burda [-] , J. Krotký [-]

ŽK: 61. R. Houška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - KROPÍK Petr (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.