2:1
(0:1)
21. M. Rosa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas sousedů tabulky vyzněl lépe pro domácí a ti po výhře skočili do první pětky


Branky


0

Zajímavý souboj při výlovu místního rybníka přivedl na hřiště pěknou návštěvu. Domácí pokračovali v dobré formě posledních kol a poněvadž i hosté hrají v pohodě, byl z toho zajímavý souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství patřilo hostům, kteří se dostali do vedení, které udrželi až do konce této části utkání

V Dubu probíhá o tomto víkendu výlov místního rybníku a kdo již nechtěl sledovat zátah na vodě, šel na hřiště. Jenže domácí na začátku zápasu špatně nahodili a s hosty v boji o první pětku se trápili. Oba týmy se velmi dobře znají a tak se hrál vyrovnaný boj. Po této části se utrhl hostující Matyáš Rosa a posílá celek Nebahov do vedení. Dubští se nemohli dlouho rozjet a tak do poločasové pauzy šli spokojeněji hosté.

Ve druhém dějství domácí získali územní převahu a otočili skóre. Tímto vítězstvím se celek od známého loveného rybníka posunul na páté místo v tabulce

Druhé dějství začali domácí tlakem a snahou vyrovnat. Celek Nebahov je však velmi silný a v brance chytá velmi dobře Radek Medřický. Hosté se spokojili s hrou na brejky, kterou byli nebezpeční. Domácí kombinovali a postupně se dostávali na dostřel branky hostí. Medřický dlouho odolával, ale po dvaceti minutách této části hry domácí Chojdušem vyrovnali. Zápas dostal nový náboj.

Domácí získali územní převahu, byli hiodně na míči a stále víc se tlačili k brance soupeře. Nakonec se to povedlo a osm minut před koncem obrací skóre ve prospěch dubského týmu Milan Pravda. Závěrečných deset minut se odehrálo podle domácích not a tak po neúspěšném startu se domácí dostali do formy a skočili až do první pětky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Miroslav Podlešák kapitán: Chtěli jsme tři body z venku potvrdit a vyhrát i doma což se povedlo. Z naší strany to ovšem nebyl dobrý výkon hlavně v prvním poločase kdy jsme si nepřihráli nevyhravali souboje a byli jsme horším týmem. Naštěstí jsme inkasovali jen jednou. Po poločase jsme se zlepšili a spíš silou vůle než nějakou fotbalovostí dokazali průběh zápasu zvrátit. Myslím že tentokrát vyhrál šťastnější tým. A především nás úžasným výkonem podržel brankář Novák. Nebahovy byly nepříjemný soupeř a ja jsem rád že se nám podařilo zapas ubojovat a vyhrát




Sestavy



FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , K. Starý [-] , F. Špán [-] - R. Černý [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] - S. Sitter [-] , M. Rosa [-]

ŽK: 38. D. Bartizal , 83. T. Novák - 70. K. Starý , 77. R. Černý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - BÁRTA Pavel (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.