2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas pro domácí, druhý pro hosty rovná se spravedlivá remíza na konci


Branky


0

Domácí i hosté jsou letos fotbalové formě hodně dlužni a podle toho vypadal průběh utkání. Za solidního počasí se hrál solidní fotbal, kdy domácí berou bod, který je málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitějovičtí se nevzpamatovali celý poločas z rychlé branky Tatranu, který mohl dát víc než druhý gól

Hned v první minutě vyšel útok domácím a Luboš Lacina skóroval. Volarští získali převahu a Vitějovičtí se dlouho nedostali k odpovědi. Dobrá hra z obrany do útoku již tradičně dirigována Lukášem Ilievem přes Lukáše Hybnera  na důrazné útočníky Kučeru s Lacinou, to bylo celý poločas nebezpečí pro hosty. Jenže vše bylo před útočný čtverec. Volarští se snažili a víc než druhý gól, který vsítil Podracký, nepřidali.

V druhém dějství se obraz hry změnil v neprospěch domácích, kteří v závěru dvakrát inkasovali

Druhý poločas se domácí trápili v koncovce a to co spálili, bylo až nemožné. Bylo to dalších téměř třicet minut dobývání vitějovické branky, ale bez efektu a tak zákonitě přišel trest. Nejdříve na začátku osmdesáté minuty snižuje Jan Vlček. Domácí znervozněli a právem se začali bát o výsledek. Vypadli z role a hosté toho opět využili, když osm minut před koncem vyrovnal Radek Kunc.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann: Konečně jsme doma zahráli solidně, ale to, co jsme dnes nedali, je hrůza. Bod je dobrý, poněvadž Vitějovice to je vždy těžký soupeř, ale dnes to bylo na tři body.




Sestavy


TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - A. Wimberský [-] , F. Podracký [-] , L. Lacina [-] , D. Kučera [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , D. Dyba [-] , L. Iliev [-] , J. Klement [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - J. Mareš [-] , A. Valenta [-] , M. Tremmel [-] , M. Klomfar [-] , M. Trojan [-] , L. Královský [-] (88. J. Petrášek [-] ) , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 59. P. Vairich .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKŠÍK Vilem (N), RAUŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.