1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace kola na konec. Zbytinští konečně zabrali a domácím vzali bod.


Branky


0

Pro domácí to mělo být potvrzení lepší formy, ale nebylo. Zbytinský tým je v nedělním odpoledni potrápil a veze pod Knížecí stolec dobrou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trápili a bylo to až moc znát. Hosté hráli hluboký obranný blok a to to stačilo

Hosté přijeli s devizou mizérie posledních kol a poněvadž domácí šli ke zlepšení formy, měl to být jednoznačný zápas. Hosté se od začátku zápasu zatáhli do hluboké obrany, se kterou měli Vitějovičtí velké problémy. Byl to boj, který moc fotbalu nepřinesl. Domácí hořeli takticky a hlavně v brejcích měli hosté vcelku šance. Oba gólmani, Švarc u hostí a Královský v domácí svatyni, byli vynikající, i když domácí Trojan vsítil branku již v 18. minutě. Hosté i Švarc po té vyvěsili tabulku dnes útočníkům zavřeno a podle toho to vypadalo. Domácí ani hosté nic nevymysleli a poločas skončil lépe pro hráče zpod Osule.

Druhý poločas byl podle stejných not, ale gól vsítili hosté

Pokračovalo se dle stejných not. Domácí se snažili o brejky, ale hosté dobře bránili a podnikali nebezpečné výpady. Tato taktika se vyplatila a když po sedmdesáti minutách Lebeda srovnal, bylo jasné, že domácí se budou trápit. Dvacet minut marného dobývání skončilo zaslouženou remízou. Hosté s kádrem, jaký mají, konečně zabrali a domácí tentokráte zklamali.



Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Pavel Lebeda: Pro nás důležitý zápas. Chtěli jsme tu mizérii posledních kol nějak prolomit, i když dnes to byl víc boj než fotbal je pro nás bod odtud v současné situaci výhrou.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - M. Trojan [-] , M. Raušer [-] , P. Novák [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , J. Doubek [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - J. Véber [-] , O. Parus [-] , F. Muzika [-] , D. Žárovský [-] , A. Lohynský [-] - Š. Novák [-] - Z. Lenc [-] , V. Šnajdr [-] , M. Řehoř [-] (83. J. Sedlák [-] ) , P. Lebeda [-] -

ŽK: 82. R. Tobiaš , 84. R. Doubek - 75. D. Žárovský .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - KRÁLOVSKÝ Ladislav (N), TUKA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.