2:1
(1:1)
45. J. Miko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Sokolové tentokráte měli s nadšeně bojujícím Hraničářem víc práce, než zřejmě čekali


Branky


10. J. Voldřich , 77. J. Pešek - 45. J. Miko (p.)
0

Borovoladští si přes Nové Hutě a Paseky dovezli do Zdíkova solidní formu a domácí Sokoly zle potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolové se dali do úklidu svého hnízda a Borovoladské podcenili. Hoši z centra Šumavy navázali na svůj dobrý výkon minulého kola a domácí nešetřili

Zdíkovští, vědomi si zřejmě své síly, hosty podcenili a ti cenili zuby hraničářského vlčáka. Byl to zajímavý zápas, kdy domácí diváci tentokrát byli jak na trní až do samého závěru. Borovoladští jsou na podzim v pohodě a lze říci příjemným překvapením podzimu. Zdíkovští šli do tlaku a již po deseti minutách se trefuje Josef Voldřich. To domácí uklidnilo, ale až moc bohorovně a hosté to vycítili. Branka je nesložila, ale naopak nakopla a domácí se divili. Najednou byli druzí, kombinace skřípala a Borovoladští se najednou dostávali hluboko za obranný blok sokolů. Jejich snaha byla korunována v samotném závěru poločasu Janem Mikem, když vyrovnal a to domácí zmrazilo.

O všem se rozhodlo v závěrečné čtvrthodince

Domácí vyrovnání hodně zmrazilo. V druhém poločase se ve Zdíkově zpravidla dohrává, ale v sobotu to tak nebylo. Hosté se ukázali ve výborném světle a vyrobili na své polovině zajímavý obranný blok. Zdíkovští měli územní převahu, ale nadšeně hrající hosté jim ve všem stačili a bylo vidět, že se dobře připravili na taktiku domácích. Rychlá kombinace nešla a o průnikových nahrávkách mluvit nelze. Byl to parádní boj, který domácí prověřil zejména morálně. Hosté jak šli minuty se zatahovali čím hlouběji do své obrany a domácí hledali recept. Vytvářeli si šance, ale tentokráte to nešlo a když něco prošlo, skončilo to u brankáře Beneše. Domácí  získávali převahu, ale srazila je neproměněná penalta a tak to stále bylo otevřené. Zápas gradoval a ze strany domácích přišel závěrečný nápor, který Jiří Pešek korunoval druhým gólem domácích. Pro hosty kruté rozuzlení zajímavého utkání, které se muselo líbit. Samotné utkání bylo pro Zdíkovské prověrkou ani ne tak herních kvalit, ale zejména morálky a tu celek potvrdil. Borovoladské je potřeba ocenit za vynikající výkon a za to, že se soka ze Zdíkova nezalekli a přispěli tím rovným dílem k pěknému utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový hrající záložník: Borovka se proti nám chtěla ukázat a byla na můj vkus až nezdravě přemotivovaná. My zase naopak zbytečně nervózní a dělali jsme na míči hodně chyb. Ale i přes to byl obraz hry jednoznačně pro nás. Jen Hovorka se Zbořilem nám občas dělali starosti. Neproměnili jsme penaltu zahodili další šance a proto konečný výsledek utrápenych 2:1.

TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko: První poločas celkem vyrovnaný. Nejdřív my měli dvě veliké šance. Obě Zbořil neproměnil. Poté domácí přitlačili a dali branku po pěkné akci Tesaře, který se poté zranil při souboji s naším Nahodilem a pro oba zápas skončil. V závěru poločasu byl po faulu na Hovorku pokutový kop a vyrovnal z ní bratr Honza. V druhém poločase měl Zdíkov jasnou převahu, ale šance nepřicházely. Až v závěru se utrhl Pešek a pěkně zakončil. Utkání se pak už jen dohrálo.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] - M. Vondráček [-] , V. Zimmermann [-] , K. Nový [-] , J. Pešek [-] , D. Tesař [-] , J. Voldřich [-] - D. Demeter [-] , J. Vašíček [-]

TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - V. Hovorka [-] , J. Zbořil [-] , M. Dvořák [-] , M. Smatana [-] , J. Bojer [-] , L. Miko [-] , M. Horejš [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , V. Tran [-]

ŽK: 70. Š. Kurej , 83. O. Kroupa - 80. V. Hovorka , 90. A. Nahodil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.