4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí jsou letos na podzim doma silní a tentokrát to pocítil soupeř z Dubu


Branky


27. J. Bojer , 33. J. Zbořil , 39. J. Zbořil (p.) , 82. A. Nahodil
0

Celek z Borových Lad hraje doma výborně a hrstku domácích diváků potěšil i v sobotní zimě a chladu dobrým výkonem, který hráči Hraničáře zvýraznili i gólově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř půl hodiny to byl vyrovnaný zápas. Domácí šli nakonec do vedení a to bylo pro další vývoj utkání rozhodující

V centrální Šumavě na Borových Ladách se letos na podzim na fotbal chodí. Domácí celek Hraničářů bojuje a hlavně předvádí líbívý fotbal. Již od úvodních minut dal celek z Borových Lad zapomenout na špatný výsledek z Volar a s Dubem sehrál pěknou partii. Téměř půlhodiny se hrál bojovný vyrovnaný zápas, kdy oba soupeři vycházeli ze zajištěných obran. Domácí těžili z brejků, ale Zbořil s Bojerem nedali. Hosté sázeli na podobnou taktiku a i oni měli své šance, ale obrany byly vždy na místě. Domácím velmi dobře zachytal Václav Beneš, který se stává pro Borovoladské velkou jistotou. Po půlhodině domácí udeřili Bojerem a šli do vedení. Závěr poločasu byl již v jejich režii a dobrý výkon z této fáze utkání potvrdil ještě dvěmi zásahy Zbořil, který tak konečně našel střeleckou formu.

Ve druhém poločase dominovali domácí, ale hráli až moc v klidu. A poněvadž Dubský celek již nekousal, tak se jen dohrávalo

Domácí vědomi si svého náskoku ubrali na tempu, ale stále to bylo ze zajištěné obrany se snahou o brejky. Dubští se již nemohli dostat do hry a Borovoladští hráli v pohodě. Byl to zajímavý zápas za velkého chladu, v kterém si hoši z horního toku Teplé Vltavy spravili chuť a poslali k Dubskému rybníku čtyři navštívenky, když tu poslední vyhotovil v 82. minutě Nahodil.



Ohlasy k zápasu



TJ Dub
Miroslav Podlešák stoper TJ Dub: Zdálo se mi že jsme přijeli na Borovku s tím že dame 5 gólů nebo že se porazí sami. Ale opak byl pravdou hráli jsme strašně domací byli lepší vyhrávali osobni souboje a dokazali dát góly. Z našeho výkonu včetně toho mého jsem opravdu zklamaný. Byli jsme dopředu bezzubí a v obraně jsme měli den otevřených dveří. Domácí vyhrali zaslouženě. Musime to hodit za hlavu a v příštím kole zabrat.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - J. Bojer [-] , J. Zbořil [-] (82. P. Hušek [-] ) , M. Vokurka [-] , J. Miko [-] , M. Dvořák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , M. Horejš [-]


ŽK: 83. M. Smatana - 17. P. Půbal , 38. V. Novák , 77. R. Bartůněk .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.