Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Zdíkov jede v nejvyšších obrátkách a pocítilo to mužstvo na podzim dobře hrajících Šumavských Hoštic


Branky


0

Měl to být šlágr kola s vyrovnaným průběhem. Sokol však letí nejvyšší možnou rychlostí a soupeře přes dva kopce doslova deklasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě nabídl fotbal hodný šlágru kola. Domácí šli do dvoubrankového náskoku a to bylo pro další vývoj rozhodující

Ve Zdíkově je parádní fotbalová atmosféra a kopanou žije téměř celé městečko včetně pana starosty, který má ze hry Sokola velkou radost. Celek hrající za základní školou má formu a hlavně pohodovou fazónu, která soupeře děsí. Sokol je na podzim jednoznačně nejlepší a do dnešního dne ještě neprohrál. Týmový duch, výborná kondice a vynikající dotekový fotbal s průnikovou nahrávkou je to, co soupeře rozebírá do šroubku.

I v tomto utkání tvrdili domácí od začátku muziku a pohodu zvýšil již v 7. minutě domácí Pešek, když poslal svůj tým do vedení. Po brance přišel až moc velký klid a hosté hráli do konce poločasu dobrý fotbal a domácí rychlým atakem zastavovali. Po půlhodině hry se domácí dostali do rychlého útoku a svou zbraní smrtící průnikovou nahrávku zužitkoval Josef Voldřich a Hoštické doslova uspal. Do konce této fáze se již nic neudálo a domácí pohoda se přenesla nejen do kabin, ale i mezi diváky, kteří tleskali za vynikající výkon, a to ještě  nevěděli, co přijde.

Druhý poločas byl jízdou na kolotoči s půltuctem zážitků do svatyně hostí

Od 48. minuty se děly věci. Zdíkovští rozebrali hostující obranu a přidali Gašparem Arpádem třetí gól jistoty. Tím načal domácí tým velkou jízdu, kterou podpořili Štefan Kurej, Michal Vondráček, Roman Šebánek, Jiří Pešek a opět Roman Šebánek, který uzavřel skóre. Když se podíváte na sled branek a vidíme, kolik hráčů se trefilo, tak to jen ukazuje na silný týmový výkon Zdíkovských, kteří pomalu začínají okresními vodami plout rychlostí mnoha uzlů za zápas.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Kurz [-] , P. Holzknecht [-] , Š. Kurej [-] - M. Vondráček [-] , K. Nový [-] , J. Pešek [-] , V. Zimmermann [-] (89. J. Tesař [-] ) , J. Voldřich [-] , D. Tesař [-] - A. Gašpar [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] , P. Pahorecký [-] , L. Jiroušek [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , J. Machulda [-] , F. Půbal [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 78. J. Voldřich .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MARTAN Václav (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.