2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran Volary v průměrném utkání vytěžil tři body, ale herně nepřesvědčil


Branky


45. L. Iliev , 70. M. Peter
0

Domácí jsou letos ve velmi mizerné formě a jelikož hosté hrají na podzim dobře, čekal se ve Volarech na hřišti největších rozměrů v okrese vyrovnaný souboj. Nakonec se hrál průměrný zápas, který dvacítku diváků nenadchl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl územní převahu Tatranu, tyč Michala Pospíšila a v závěru branku Lukáše Ilieva, která měla znamenat klid

Volarští, vědomi si svého postavení, nastoupili opět jen s jedním náhradníkem a Karlem Neumannem, jinak stoperem, v brance. Tatran měl po celý první poločas herní převahu, ale ta končila na dobře organizované obraně hostí. Michal Pospíšil se stal dirigentem akcí domácích a přesnými nahrávkami i dobrou střelou strašil soupeře. To však bylo málo, neboť spoluhráči hráli stále v křeči, a tak nahrávky končily buď na kopačkách soupeřů, nebo v autu.

Celý první poločas a vlastně zápas se nesl v rámci diskuse s HR z obou stran, která nikam nevedla. Bohužel Václavu Henzlovi tento zápas nevyšel. Jako by i on měl v podvědomí, že s Borovoladskými nemá dobrou zkušenost a připustil tuto diskusi celý zápas, místo toho aby ji rázně utnul. Výsledek ani hru však neovlivnil, ale jak říkám, zápas mu tentokrát nevyšel. Vraťme se k zápasu, který byl průměrný a moc toho nenabízel. Michal Pospíšil ve 35. minutě trefuje tyč branky Beneše, v samém závěru vychytal Dana Kučeru a Petra Vairicha, aby se musel na konec sklonit až po trefě Lukáše Ilieva, který gólem do šatny měl tým Tatranu uklidnit.

I ve druhém poločase to byl průměrný fotbal, kdy opět Michal Pospíšil trefuje tyč a v 70. minutě vše rozhodl domácí Milan Peter druhou brankou

Druhý poločas byl stejný jako první. Přinesl víc tvrdosti, ale tu hlavní rozhodčí trestal dobře. Prvních patnáct minut této části přineslo opět hodně nepřesnosti na obou stranách a gólmani i obrany byli téměř bez práce, poněvadž hra se utápěla ve středu hřiště. Za zmínku stojí parádní střela Michala Pospíšila, která opět končí na tyči hostující branky, a průnik Petera, ten byl zakončen střelou a la malá domů.

Domácí hráči i diváci se právem zlobili po situaci v 67. minutě zápasu. Hostující kapitán Nahodil zastavil Dana Kučeru, který by již šel sám na branku jasným faulem, který měl být potrestán červenou kartou, ale k údivu to byla jen žlutá. Toto vyhodnocení se hlavnímu arbitru Václavu Heinzlovi nepovedlo a jen dovršil svůj špatný den. Na obranu HR je to, že i on je součástí hry a má na omyl právo, ale zde si myslím, že se měl nad vše povýšit a červenou kartu udělit, jak jsem viděl, tak i hosté s tím počítali. Naštěstí i přes domácí frustraci se začalo hrát a nemělo to na zápas vliv. Volarští chtěli potvrdit svou mírnou převahu brankou a jak šly minuty, přicházela únava.

Velké hřiště ubíralo sil hráčům obou týmů. Domácím na konec vyšla jedna utěšená kombinace, po ose Michal Pospíšil, Lukáš Hybner, který centruje do šestnáctky hostí a Milan Peter vše zakončil do prázdné branky. Tato branka rozhodla jinak nepohledné utkání, kdy domácí brali tři body zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann - opět gólman: Po vyloučení našeho gólmana Jarkovského v minulém zápase musím na dva zápasy do branky, neboť takový je jeho trest. Dnes to byl boj a místy holomajzna. Jen mně mrzí, že Václav Heinzl dnes nebyl ve formě, a měl jim toho, co podrazil Dana Kučeru, vyloučit. Nakonec bereme tři body a za ty jsme rádi.




Sestavy


TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - A. Wimberský [-] , M. Peter [-] , P. Vairich [-] , D. Kučera [-] , M. Pospíšil [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - J. Miko [-] , J. Zbořil [-] , P. Hušek [-] , M. Smatana [-] , P. Juřík [-] , T. Silovský [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , D. Mikuláš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - DYBA David (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.