M. Sýs 17.
M. Sýs 78.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod Mářským vrchem se hrál zajímavý zápas se šťasným vítězstvím domácích.


Branky


17. M. Sýs , 78. M. Sýs - 48. L. Cinádr
0

Celek Svaté Maří je doma silný a na hřišti nejnižšich povolených rozměrů umí. Hosté jsou za ta léta zvyklí a přijali boj, který se musel líbit. Dlouho to vypadalo na bod, ale v závěru domácí vsítili rozhodující druhý gól a šťastně berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mářští zahájili tlakem, který korunovali v 17. minutě vedoucí brankou.

Od začátku se domácí usadili na polovině hostí, ale Medřický i obrana nebahovských byla pevná. Hosté podnikali nebezpečné výpady a tak to byl pěkný fotbal. Na konec se Mářským v 17. minutě podařilo jít Miroslavem Sýsem do vedení. Gól nastartoval oba týmy k ještě zvýšení otáček a v této fázi se fotbal musel líbit. Střelba ze všech pozic, dobrá kombinace obou celků podpořena velmi dobrými výkony brankářů to se divákům líbilo. První poločas skončil vedením domácích a v druhém se čekal podobný boj.

Ve 48. minutě hosté vyrovnávají srovnali krok, ale domácí dokázali v 78. minutě dát branku a rozhodli o zisku tří bodů.

Druhý poločas se hrál podle stejných not. Tentokráte, ale dali rychlý gól hosté, když Cinádr dobře zhodnotil svůj brejk. Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala. Oba týmy zatáhly za ruční brzdu se snahou neudělat chybu. Kontaktní fotbal, velké vedro a místy dost nepřesností na obou stranách bylo výrazem bojovného zápasu. Utkání pomalu spělo k nerozhodnému výsledku, když v 78. minutě minutě Miroslav Sýs potvrdil roli střelce a posílá domácí do vedení. Nebahovští se dál snažili a chtěli vyrovnat. Mářští nechtěli o tři body přijít a Nebahovské udrželi na dostřel a berou tak tři velmi šťastné body.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - J. Hrabák [-] , Š. Luks [-] , M. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , M. Sýs [-] , V. Topka [-] , R. Skalický [-] , Š. Košnař [-] , T. Rod [-] , P. Sýs [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - - J. Hnátek [-] , R. Cinádr [-] , D. Nový [-] , R. Černý [-] - R. Muška [-] , S. Sitter [-] - F. Špán [-] , P. Rosa [-] , V. Valouch [-] , M. Rosa [-]

ŽK: 29. M. Sýs , 92. J. Hrabák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - CHVÁL Vlastimil (N), ROSA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.