Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vltavici se hrál výborný fotbal a domácí nedali favoritovi z pod Osule nic zadarmo.


Branky


0

V Horní Vltavici se na levém břehu Teplé Vltavy odehrál zejména ve druhém poločase výborný zápas. Hostující favorit to zde měl od 50. minuty moc těžké a musel o body bojovat až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí navázali na své lepší časy a již ve dvanácté minutě ukázali hostům jak těžké to na malém hřišti budou mít, i když Vitějovičtí poločas obrátili na konec to byl pro ně velký boj.

Domácí se na Vitějovické vrhli a zasypali je kupou střel. Chytla se až ta ve 12. minutě se prosadil domácí Václav Hundsnurscher a hosty na chvíli zaskočil. Začal se hrát velmi dobrý fotbal a diváci se bavili. Jenže v 16. minutě hostující Michal Trojan vyrovnal a domácí se zatřásli. V defenzivě to skřípalo a borci od horního toku Teplé Vltavy najednou kupili chyby a hosté vše trestali, když se dvakrát trefil Václav Ludačka. To byl pro domácí šok a do poločasu již nic nevymysleli a na konec museli být rádi, že stav nebyl vyšší.

V druhém poločase domácí začali zodpovědně z obrany a srovnali s hosty krok a když vsítili druhý gól byl to podnět k velkému náporu.

Hosté začali tak jak skončili tlakem a brankou Radka Doubka a s domácími to bylo na ručník. Jenže hosté až bohorovně usnuli s myšlenkami na dohrání utkání. To, ale neměli dělat neboť domácí neradi prohrávají a to s kýmkoliv. Ve 48 minutě tedy dvě minuty po čtvrté brance hostí Petr Krnák dává domácí gól naděje. Hosté po tomto gólu nevěděli kam dřív skočit. Vltavických bylo plné hřiště, ale to hlavní nastartovat větší tlak nevycházelo. Vitějovičtí vyztužili zadní řady do kterých proniknout to měli domácí těžké. Stříleli ze všech pozic, ale vedle, nebo do soupeře. Co chybělo domácím horalům tak to byla kombinace a přesnost nahrávek. Ať se hoši od Vltavského toku snažili sebe víc, tak jako by jim snaha o další branku svazovala nohy. Do devadesáté minuty, však drželi favorita zkrátka a Vitějovičtí museli vynaložit hodně úsilí, aby plný bodový zisk zachránili. Byl to pěkný fotbal, který se líbil a domácí se i přes prohru nemají za co hanbit.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Szabo [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-] - M. Falář [-] , J. Novák [-] , J. Bihari [-] , J. Dolník [-] , M. Szabo [-] , J. Jirků [-] , K. Voldřich [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - M. Ludačka [-] , J. Vlček [-] , M. Trojan [-] , M. Raušer [-] , P. Novák [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , K. Talafous [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-]

ŽK: 33. J. Jirků , 34. M. Szabo - 60. V. Ludačka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - POKORNÝ František (N), KLEIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.