0:1
(0:1)
22. M. Wágner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby, přineslo velmi dobrý fotbal s bodovým ziskem pro hosty.


Branky


22. M. Wágner (p.)
0

Přes Vlachovo Březí je k Dubskému rybníku z Husince jen pár kilometrů a tak přívlastek derby je na místě. Oba soupeři se z loňské sezóny velmi dobře znají a domácí se na svého silného souseda připravili velmi dobře. Celek od Blanice chtěl zvítězit a bylo to pro něj moc dřiny, neboť domácí borci se vytáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodl pokutový kop hostujícího Wágnera, kterým poslal Husinecké do vedení.

Obranná hra ovládla Dubské hřiště, které stojí pod Helfenburským hradem.  Jako by si hráči obou týmů nasadili brnění a začali na Husinecké straně dobývání hradu s úpornou obranou na straně domácích. Byl to pravý boj, kdy si ani jeden nedal nic zadarmo. Šancí moc nebylo a tak Václav Novák, jeden z nejzkušenějších gólmanů v soutěži si s hostujícícm Tolanajem mohli vybrat dovolenou. Z nekompromisního boje, ale vyšel faul domácích v pokutovém území, který ocenil hlavní arbitr utkání Pavol Sýkora pokutovým kopem. Na značku jedenácti metrů od branky si postavil míč hostující Miroslav Wágner a nedal Novákovi šanci. Hosté šli do vedení a to drželi celý poločas a na konec i zápas.

Domácí dřeli, přeskupili řady, ale nebylo jim to nic platné, neboť obrana hostí a skvělý Tolnaj je k ničemu nepustili.

V této části hry získali mírnou převahu domácí, ale bez efektu. Dubští musí vyhlásit konkurs na střelce, neboť v této části zahodili nemožné. Zejména Friš, s Rejžkem měli velkou smůlu. Tato část zápasu byla ve znamení snahy domácích o vyrovnání, ale hostující defenzíva byla velmi dobrá a zejména Vazur s Marouškem byli bezchybní. Vazur stále ukazuje jak má hrát elastický stoper a dokázal hosty dirigovat tak, že přes ofsajdovou past se domácí nikam nedostávali. Jak zápas plynul padala jeho kvalita a to i díky velkému vedru do průměru. Do konce utkání se již nic nezměnilo a tak hosté si k Blanici vezou šťastnou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Miroslav Podlešák hráč TJ Dub: Husinec byl fobalovější a od začátku udával tempo a držel míč. Ale do žádných vyložených šancí jsme je nepouštěli až po mé nešťasné ruce ve vápně šli do vedení po penaltě. Ve druhé polovině jako by jsme měli více sil a i pomocí standardek jsme Husinec dokázali zatačit na jajich polovinu a pokoušeli se vyrovnat což se nepovedlo.Až po otevření naší hry mohl Husinec z přidat pojistku z některé ze šancí po brejkových situacích což ovšem nezvládli. O to víc mě mrzí, že i když nás favorit s Husince nedokázal přetlačit ze hry tak jsme prohráli. Ale říkám, Husinec má výborný tým, který bude hrát na špici. My jsme podali bojovný výkon, který tentokráte na bodový zisk nestačil. Trochu jsem u našeho výkonu postrádal více fobalovosti a nabízení se do kombinace což fungovalo ve Volarech ale nyní nikoliv. Možná právě díky kvalitě našeho soupeře.




Sestavy



TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - V. Brishten [-] , R. Tichý [-] , V. Zušťák [-] , I. Štangret [-] , P. Zelený [-] , M. Wágner [-] , M. Vazur [-] , L. Novotný [-] , J. Maroušek [-] , R. Kneifl [-]

ŽK: 45. A. Choďjuš - 58. R. Tichý , 62. J. Pešek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - BÁRTA Pavel (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.