Horní Dvořiště v další přestřelce


Branky


20. J. Plosz , 29. J. Plosz , 44. F. Olah , 56. J. Plosz , 66. V. Měchura - 8. Z. Fatura , 19. L. Trapl , 72. B. Bauml , 77. Z. Fatura
0

Sokolové z Horního Dvořiště otočili zápas z 0:2 na 5:2, jenže Rožmberk zbraně složit rozhodně nechtěl. Konečné skóre se zastavilo na poměru 5:4, hrdinou byl střelec hattricku Jaroslav Plosz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Z. Kemény: Do utkání jsme vstoupili sice v nových dresech a s novými míči, ale hra byla katastrofální. Vypadalo to, že nás sychravé počasí uspalo. Hosté toho dokonale využili, když proměnili dvě standardky. Nejprve se přímo z rohu trefil Fatura Zbyněk, když si jeho centr na přední tyč srazil hlavou do vlastní branky obránce Huřťák, ve finále smolař dne. To běžela osmá minuta. Ve dvacáté minutě hostující Sáček zahrával volný přímý kop a na zadní tyči našel Zábranského. Ten ještě golmana Růžičku nepřekonal, ale na dorážku Trapla už nestačil a bylo to 0:2. Hned po tomto gólu jsme trochu promíchali sestavu a výsledek se dostavil prakticky okamžitě. Hned po rozehrání si vzal slovo hrdina večera Plosz J., který po kombinaci s Olahem F. snížil. Po necelé půl hodině při závaru v šestnáctce hostů se opět prosadil Plosz J., který prostřelil nekompromisně chumel hráčů před sebou, včetně brankáře a srovnal. Minutu před pauzou bylo pro naše barvy ještě veseleji, když se po lobu za obranu od Plosze J. dostal k míči Olah F. a v koncovce neváhal. Po přestávce se obraz hry nezměnil, byli jsme na míči a bylo jen otázkou času, kdy padne další gól. Deset minut po pauze se prosadil opět Plosz J., který si vyměnil v pěkné kombinaci míč s druhým útočníkem Olahem F. a završil tak hattrick. Za dalších deset minut jsme už vedli o tři branky, když opětovný lob za obranu opět od Plosze J. využil kapitán Měchura. Bohužel to bylo z naší strany vše. Výsledek nás evidentně ukolébal a hosté se chopili šance. Nejprve se prosadil z přímého kopu zpoza šestnáctky krásně umístěnou střelou do šibenice matador Bäuml. To zbývalo do konce zápasu necelých dvacet minut. Za dalších pět minut udělal laxní chybu uprostřed pole Plosz L.. Jeho zaváhání hosté využili, když nakopli míč za naší nezformovanou obranu, kam si nejrychleji naběhl Fatura Z. a snížil na 5:4. Naštěstí pro nás jsme už výsledek uhájily. Z celkového pohledu si myslím, že vítězství je pro naše barvy zasloužené, akorát nám utekl začátek zápasu a výpadek mezi 70.-80. minutou by se nám s lepším soupeřem příště nemusel vyplatit. Stinou stránkou utkání je zranění stopera Huřťáka, který si odnesl po jednom souboji o míč s hostujícím Salzerem zlomeninu hlezna - kloub v kotníku. Máro držím palce a přeji brzké uzdravení. Potřebujeme tě. Dnes musím jednoznačně vyzdvihnout muže zápasu Plosze Jaroslava, který se podílel na všech našich brankách, když tři dal a na další dvě přihrál. Z hostujícího mančaftu se vybírá velmi těžko, poněvadž jejich výkon je spíše týmový, než o jednotlivcích, ale asi nejvíce chtěl hrát, udělat něco s výsledkem Libor Pokorný.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janda Jaroslav - SIVOK Jan (N), KROTKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.