6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou bratří s kapitánskou páskou vyzněl lépe pro mladšího Petra


Branky


22. M. Bednář , 27. T. Klik , 30. T. Klik , 53. T. Klik , 79. L. Brůha , 87. T. Klik
0

Na programu 10. kolo OP ČK bylo také lipenské derby mezi domácí Horní Planou a hostujícím rezervním týmem frymburské Šumavy. Utkání přineslo mnoho příležitostí, a také branek. Hned o čtyři z šesti se postaral agilní Klik! Více se dočtete v podrobném reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář otevřel skóre, poté se slova ujal Klik

Domácí Horní Planá byla od prvních minut aktivnějším týmem. Hned v úvodu měl na svých kopačkách dvě velké příležitosti domácí Marek Bednář, ale oba své samostatné úniky neproměnil, když vystřelil vždy pouze doprostřed brány.

 

Po čtvrt hodině hry měl první větší příležitost T. Klik, který však ve skluzu trestuhodně přestřelil hostující bránu, když mu nahrával z levé strany R. Bauer.

 

Ve 22. minutě se podařilo domácímu celku otevřít skóre utkání. Hostující stoper M. Schönkypl podklouzl, Radek Bauer toho využil a vybídl Marka Bednáře k samostatnému nájezdu na brankáře Malinu, kterému výjimečně udělal kličku a poté vsítil gól, 1-0!

 

Hostující Šumava hrozila pouze z brejků, ale ani jeden nebyl tak nebezpečný, aby překonal Truhláře v bráně domácí Smrčiny.

 

V pětadvacáté minutě přišel nepříjemný moment pro hostujícího brankáře Malinu. R. Bauer na něj vyslal prudkou střelu, do které Malina nešikovně vložil pravou ruku a zranění bylo na světě. Malina však pokračoval dál ve hře...

 

O dvě minuty později bylo na stadionu v Horní Plané o poznání veseleji. Tomáš Klik si udělal prostor ke střele zpoza velkého vápna a jeho přízemní střela zapadla do levého dolního rohu Malinovy brány, 2-0!

 

K navýšení dvoubrankového náskoku mělo blízko duo Vojtěch Ryneš a Adam Kvasnička, ale naneštěstí pro ně se v krátkém sledu oběma fotbalistům v barvách Horní Plané povedlo orazítkovat pouze břevno.

 

Třicátá minuta už však třetí gólovou radost přinesla a opět u toho byl T. Klik. Jeho nepovedenou střelu ze stejného místa jako u předchozího gólu si totiž do vlastní brány ztečoval hostující kapitán M. Schönkypl a bylo to 3-0 pro Planou!

 

Deset minut před poločasovou pauzou už brankář Frymburku F. Malina nevydržel bolest nalomené pravé ruky a musel střídat.

 

Další příležitosti a góly byly vidět ve druhém dějství lipenského derby.

Klik pokračoval ve skvělém výkonu a vstřelil další dvě branky

Druhá půle se pro hostující Frymburk odehrávala pouze na jejich vlastní polovině.

 

Ve třiapadesáté minutě napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů opět velmi aktivní Klik a jeho střela skončila znovu v levém dolním rohu, 4-0! Klik tak zkompletoval svůj první hattrick v sezoně.

 

O několik minut později zahrával domácí kapitán P. Schönkypl přímý kop z pětadvaceti metrů, ale jeho tvrdá střela letěla pouze doprostřed brány.

 

V 79. minutě se domácí tým radoval popáté! Po pěkné kombinaci odcentroval z pravé strany P. Trančík a na penaltě číhající Lukáš Brůha uklidil míč do brány, 5-0!

 

Další minuty se už jen z povinnosti dohrávaly, a když už to vypadalo, že utkání skončí pětigólovým vítězstvím domácí Horní Plané přišel poslední moment Tomáše Klika, který uzavřel gólový účet zápasu. V 87. minutě vystřelil mladičký V. Ryneš a k dorážce se dostal právě T. Klik, pro kterého už nebylo složité vstřelit svůj čtvrtý gól v zápase, 6-0!

 

Frymburk v sestavě s třemi posilami z A týmu nedokázal navázat na výkon z minulého utkání proti Křemži a stejně jako na Světlickém hřišti si odváží domů šestigólový výprask.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček, trenér: Zápas jsme měli celou dobu v režii my. Hosté mohou být rádi, že se nám nedaří proměňovat vyložené šance, jinak by si odvezli mnohem více branek. Neproměňování šancí nás také stálo minimálně 6 bodů v předcházejících zápasech. Kluky bych chtěl všechny pochválit a rád bych vypíchl stoperské a zároveň bratrské duo Adam a Aleš Kvasničkovi, a také samozřejmě aktivního a čtyřbrankového Klika. Na závěr bych chtěl říct, že utkání jsme vyhráli také pro našeho správce hřiště pana Karla Řepu, který v den utkání slavil krásné sedmdesáté narozeniny!




Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , T. Klik [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Parai [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - M. Pompe [-] , V. Liebl [-] , J. Rillich [-] , J. Vinecký [-] , M. Schönkypl [-] , M. Městecký [-] , P. Tichovský [-] , M. Neumann [-] , M. Glos [-] , J. Pecha [-]

ŽK: 83. P. Trančík , 86. J. Oškrda .
Hráči zápasu: T. Klik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - KASTENMAJER David (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.