Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov nás jednoznačně převálcoval, říká domácí trenér Linha


Branky


0

Utkání slibovalo atraktivní souboj mezi sousedy v tabulce. Křemže se po nevydařeném začátku herně zvedá a totéž se dá říci i o béčku Krumlova. Zápas však měl úplně jiný průběh, než se očekávalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přihlíželi hostujícímu koncertu

Pomyslná miska vah v herní převaze byla od prvních minut mírně nakloněna na stranu domácích, ale postupem času se vše obrátilo. Slavoj začal domácí gardu fotbalově přehrávat a míč držel na kopačkách zejména jen on. Křemežští podle slov Petra Snížka připomínali pouze soubor duchů.

 

Rezerva Krumlova, která přijela opět v trochu pozměněné sestavě oproti minulému kolu, se delší dobu zastřelovala a měla plno zajímavých střeleckých pokusů. Paradoxně do vedení šel domácí "soubor duchů"! Ve 20. minutě z brejku přišel centr na Tomáše Bohatého, který chladnokrevně rozvlnil síť za zády brankáře Kejšara, 1-0!

 

Hosté se snažili o vyrovnání - marně. Pálili jednu tutovou šanci za druhou a jejich noční můrou se začínal pomalu stávat domácí brankář Tretera, který kouzlil jeden výborný zákrok za druhým! Nejprve chytil dva samostatné úniky a následně dva bezchybně zahrané trestné kopy, po kterých následoval rohový kop.

 

V jednatřicáté minutě ale už ani Tretera nedokázal zabránit brance. Slavoj napotřetí svůj samostatný únik proměnil. Jiřího Čermáka nejprve Tretera vychytal nohou, ale na dorážku už neměl nárok a bylo vyrovnáno, 1-1

 

Na domácích fotbalistech ležela deka a jen s úžasem pozorovali, jak hosté kombinují. Bohatý sice měl další příležitost, ale odražený míč po rohovém kopu z malého vápna poslal mimo tři tyče. Poté udeřil podruhé Jiří Čermák po pěkném centru a míč usměrněný holení skončil za zády Tretery, 1-2!

Krumlov pokračoval v tlaku

"Druhou půlku jsme byli úplně v hrobu", říká Petr Snížek. K herní nepohodě byli ještě tři domácí hráči zdravotně indisponováni a Krumlov koncertovat, byť pouze zahozením tutových šancí. Za Treterou zvonila několikrát branková konstrukce a několikrát na domácí brankáře běžel protihráč sám na bránu. Jeden z nájezdů dokázal proměnit opět Čermák, který tak završil hattrick a bylo to 1-3!

 

Obrovskou příležitost chytil ve druhé půli Tretera, který chytil jasný gól, když jeden z hostujících hráčů střílel do prázdné brány a Tretera předvedl neuvěřitelný reflex a po skoku míč vyrazil. Další šanci hostí zmařil Filip, který odkopával míč letící do prázdné branky. 

 

V 90. minutě se už zdálo, že se zápas jen dohraje, ale domácí dostali příležitost ke snížení v podobě pokutového kopu! Míč si postavil Petr Snížek, ale míč kopnul špatně a brankář Kejšar bez problémů míč chytil. Takto zahraný pokutový kop podtrhl výkon Křemže za celé odpoledne, poté rozhodčí odpískal konec.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: Od Slavoje jsem dle zpráv a ohlasů z předchozích kol neočekával, že by dorazil v silné sestavě, obzvlášť když A tým hrál s Roudným, ale opak byl bohužel pravdou. Na rozdíl od nás, kdy jsme se sešli až půl hodiny před zápasem, tak soupeř byl již v této době 20 min. na hřišti. Hra byla vyrovnaná zhruba prvních pět minut, pak již bylo vše v režii hostů. V první půli se ještě zranil Snížek, Kouba a ožralého Severu jsem vystřídal a svěřil mu funkci pomezního asistenta, pak jsme se nedostávali ani z naší půle. Krumlov nás jednoznačně převálcoval, měl chuť hrát a těch tutovek co nedal. Výsledek neodpovídá průběhu hry. Někteří kluci by se měli nad sebou už vážně zamyslet, tímto přístupem to znechucují ostatním, mě a divím se, že se nestydí před našimi fanoušky. Pochvalu zaslouží brankář Tretera a stoper Žora Filip.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Prvních pět minut bylo oťukáváním z obou stran, pak jsme převzali iniciativu. Byli jsme fotbalovější, ale ne šťastnější v zakončení. To nám domácí ukázali ve 20. minutě, kdy se z ojedinělého útoku ujali vedení. Na vedoucí gól domácích jsme odpověděli do půle dvakrát, když se prosadil ČERMÁK. V druhé půli jsme hráli útočný fotbal a dál zatápěli domácí obraně, ale opět zahazovali jednu tutovku za druhou, až jsem se obával, aby domácí z ojedinělého protiútoku nesrovnali skóre. V 65. minutě se opět prosadil "CAMPO" ČERMÁK a završil svůj hatrick. Dál jsme pokračovali ve svojí hře a domácím hodně znepříjemňovali sobotní odpoledne,bohužel opět bezgólově. Domácí mohli zápas zdramatizovat v 83. minutě, když neproměnili spornou penaltu, kterou KEJŠAR zneškodnil, a tak se zápas dohrál ve valčíkovém tempu. Chtěl bych pogratulovat domácímu rozhodčímu (delegovaný se nedostavil) za super výkon, zvládl to jako ostřílený arbitr, nechal hráče hrát a zbytečně nezasahoval do zápasu. Nejlepší hráči ČERMÁK,PLIŠKA,KEJŠAR. zdroj: http://www.fkslavoj-ck.cz/



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - T. Bohatý [-] , P. Kouba [-] , M. Filip [-] , P. Snížek [-] , R. Kaprál [-] , T. Matějka [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , A. Severa [-] , G. Filip [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - M. Pliška [-] , L. Sirotka [-] , P. Dvořák [-] , Z. Šváb [-] , J. Lach [-] , J. Čermák [-] , D. Trapl [-] , L. Kitzler [-] , J. Smolík [-] , M. Ješina [-]

Hráči zápasu: J. Tretera , G. Filip - J. Čermák , M. Pliška .
Počet diváků: 58.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.