Přídolí se Světlíkem smírně


Branky


0

Do Přídolí přijel výběr Dynama Světlík, který v minulém kole úplně propadl s Kájovem. Domácí poslední dvě kola prohráli a chtěli si spravit chuť právě na nováčkovi ze Světlíka. Jak utkání dopadlo si přečtěte uvnitř článku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do půl hodiny

Utkání už od prvních minut příliš pohledné nebylo a čekalo se, jestli se to změní po prvním vstřeleném gólu. Diváci na první branku nemuseli dlouho čekat, jelikož se domácí tým prosadil po čtvrthodině hry. Domácí měli výhodu rohového kopu, na letící míč si nejvýše vyskočil Jaroslav Písko a hlavou nedal brankáři hostí šanci, 1-0. Vyrovnání přišlo ve 27. minutě po krásné akci hostujících hráčů. P. Píšek zatáhl míč a poté ukázkově našel „českou uličkou“ nabíhajícího Ondřeje Dědiče, který z hranice vápna chladnokrevně zakončil k tyči, 1-1.

 

V pětatřicáté minutě to mohlo být 1-2, když hostující Mendel vyslal na Mittaschovu bránu pumelici, která však orazítkovala pouze břevno a utkání bylo tedy stále nerozhodné, což vydrželo až do přestávky.

 

 

Druhá půle bez branek

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Příliš šancí k vidění nebylo a hra na obou stranách příliš nelahodila oku diváka. Domácí, kteří nastoupili v silné sestavě, si nevytvořili téměř nic a více ze hry měl hostující Světlík.

 

V pětašedesáté minutě se dostal do šance střelec vyrovnávací branky Dědič, který znovu střílel z hranice velkého vápna, ale brankář domácích byl tentokrát pozorný. O několik minut později mohli jít hosté ze Světlíku do vedení. Houska si obhodil brankáře Mittasche, a když už to vypadalo, že mu radost z gólu nic nezkazí, přišel skvělý zákrok domácího obránce, který odkopl míč těsně před prázdnou bránou do bezpečí.

 

To bylo v utkání vše a oba týmy si odnesly ze zápasu jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Ačkoliv jsme nastoupili v silné sestavě, náš výkon tomu vůbec neodpovídal. Hra byla špatná na obou stranách, ale jeden bod je férový pro nás i soupeře.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do zápasu s Přídolím jsme opět nastoupili oslabeni a hned z úvodu zápasu jsme opět neuhlídali roh a prohrávali jsme. Potom jsme udělali změny v sestavě a přineslo to vyrovnání. Zbytek zápasu se hrál nahoru a dolů, ale bez gólů. Pro nás veliká škoda měli jsme vyhrát. Nejlepší hráči: Oldřich Skipala, Roman Dekret



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hybner Jan - PÍSKO Josef (N), STEIDL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.