0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj slaví první vítězství v novém ročníku


Branky


0

Do vítězstvím povzbuzeného Frymburku přijela rezerva z okresního města. Souboj B týmů nabídl čtyři branky, o které se postarali pouze hráči Slavoje, který si tak připsal své první vítězství v novém ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Misku vah převážil Kroupa

První poločas byl vyrovnaný a oba týmy až na pár šancí si větší tlak nevytvořily. Rezerva Slavoje s mladými puškami ve svých řadách dvakrát nebezpečně vystřelila, ale brankář domácího Frymburku obě střely pochytal. Také domácí si Frymburk si vytvořil několik šancí, ale většina letěla mimo českokrumlovskou bránu či si s nimi poradil brankář Kejšar.

 

Skóre se měnilo až v závěru poločasu, konkrétně ve 43. minutě. Michal Kroupa napřáhl za vápnem a prostřelil domácího brankáře Malinu, který mu však cestu za gólem hodně usnadnil, 0-1. To bylo z prvního poločasu vše a více se dělo až ve druhém dějství.

Tři přesné zásahy Slavoje

To začalo v režii hráču Českého Krumlova, kteří se snažili o vstřelení druhé branky. Dočkali se jí ve dvaašedesáté minutě z kopačky Jana Sekyry, k němuž propadl míč na zadní tyč a českokrumlovský hráč už neměl problém s jeho uklizením do sítě, 0-2.

 

Další obrovskou příležitost spálil hostující útočník, jehož ve vápně podrazil Ribár, ale krumlovský forvard se zachoval jako fair-play hráč a pokračoval vstříc bráně - branku však nevstřelil a penalta se nepískala.

 

Třetí a uklidňující branka padla v 66. minutě. Domácí nezvládli komunikaci se svým brankářem, krumlovští se zmocnili míče a Lukáš Hoffman bez větších obtíží obešel brankáře Malinu a skóroval do jeho sítě potřetí, 0-3.

 

Poslední branka utkání padla deset minut před koncem a byl to opět L. Hoffman, který si zapsal druhý zářez v zápase po střele na zadní tyč, 0-4.

 

Druhá půle byla jasně v režii hostujícího týmu, který spálil nesčetně mnoho brankových příležitostí. Domácí Frymburk byl v druhé pětačtyřicetiminutovce téměř bezzubý. Utkání tak skončilo čtyřbrankovou výhrou českokrumlovského béčka, pro které to bylo zároveň první vítězství v nové sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, brankář: Po minulém týdnu, kdy jsme v 10ti porazili Novou Ves jsme chtěli získat body i v zápase s Krumlovem. První půle byla vyrovnaná, ale ke konci poločasu jsme po mé chybě dostali gól. Ve druhé půli jsme si nebyli schopni přihrát a přišly další chyby, které krumlovští potrestali.




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - J. Rillich [-] , B. Vágner [-] , J. Ribár [-] , V. Tomka [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , M. Neumann [-] , F. Fatura [-] , J. Micák [-] , K. Malák [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Sekyra [-] , M. Kroupa [-] , L. Hofmann [-] , R. Šimášek [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , A. Seifert [-] , M. Kotlár [-] , M. Švec [-]

ŽK: 65. K. Malák .
Hráči zápasu: L. Hofmann , M. Kroupa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - TURCOVSKÝ Jan (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.