Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá nadělila Malontům sedmičku


Branky


0

Po drobném zpoždění je tady i report z Horní Plané! Sestoupivší Horní Planá hostila ambicemi nabitý tým z Malont. Malonty však přijely v hodně okleštěné sestavě a odvezly si domů pěknou gólovou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka po dvaceti minutách, poté gólostroj

ednaHosté nastoupili do utkání bez několika svých opor a takřka bylo předem jasné, kdo bude mít více ze hry. Malonty se snažily držet bezbrankovou remízu, ale v jednadvacáté minutě inkasovaly z kopačky Adama Kvasničky1-0.

 

Na druhou branku si domácí padesátka diváků musela počkat do sedmatřicáté minuty, kdy se prosadil Radek Bauer, 2-0. Poté domácí úplně převzaly otěže zápasu a hrálo se prakticky jen na jednu branku. O 4 minuty později již na 3-0 zvýšil opět A. Kvasnička a v samotném závěru upravil skóre prvního poločasu na 4-0 Petr Schönkypl.

Další tři branky znamenají sedmibrankovou výhru domácích

Druhý poločas začal obdobně jako ten první skončil a diváci si zakřičeli gól v sedmapadesáté minutě. Po faulu ve vápně se exekutara penalty ujal Jan Oškrda a zvýšil pohodlně na 5-0. Tentýž hráč vstřelil i šestou branku domácích, která padla v sedmdesáté minutě, 6-0.

 

Kanár domácí v hostující síti však nestačil, a tak v 87. minutě Petr Trančík upravil na konečných 7-0 pro domácí Smrčinu. Horní Planá na svém stadionu měla během zápasu mnoho brankových příležitostí a hosté mohou být rádi pouze za sedmičkové manko, které si odvážejí domů.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík, předseda: Jeli jsme v hodně okleštěné sestavě, tak že jsme neočekávali, že tam uhrajeme nějaký výsledek. Drželi jsme se prvních 25 min. Pak už se hra začala rozpadat a 7:0 hovoří za vše. Musím pochválit ty kluky, co vlastně s námi nehrají a jeli. Z přístupu kmenových hráčů jsem zklamán. Doufám, že si uvědomí, co se vše pro ně dělá a na Kájov kdy je tady pouť přijdou.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - P. Schönkypl [-] , A. Kvasnička [-] (81. M. Truhlář [-] ) , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] (81. P. Trančík [-] ) , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Brůha [-] , M. Koza [-] , L. Parai [-] , L. Mražík [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Kouba [-] , M. Beneda [-] , R. Svatoň [-] , J. Pešl [-] , R. Fukal [-] , S. Gocala [-] , V. Vaňásek [-] , R. Debnár [-] , J. Moravec [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 24. R. Svatoň .
Hráči zápasu: J. Oškrda , A. Kvasnička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - BERÁNEK Štefan (N), KASTENMAJER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.