Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB si doma s Borkem body rozdělila


Branky


0

V neděli pokračovala III. třída skupiny A zápasem mezi domácí Loko CB B a soupeřem z Borku. Domácí hráči zatím plní v soutěži roli favorita a své úvodní dvě utkání vyhráli. To hosté vztoupili do soutěže rozpačitě, když na úvod doma podlehli Mokrému. V minulém zápase si, ale spravili chuť na hřišti Chrášťan a na body pomýšleli i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek udeřil třikrát během pěti minut

Samotný zápas dvou týmů, které ještě loňskou sezonu hráli Okresní přebor, začali lépe domácí. V úvodních minutách byli aktivnějším týmem, z čehož pramenila po deseti minutách hry střela do břevna. Na gól si však diváci museli počkat do 30. Minuty, kdy se po akci na levé straně dostal míč k Fošumovi, jeho střela skončila na tyči, ale následná dorážka Weinreba už si za přispění břevna našla cestu do sítě 1:0. Borek se nenechal zahanbit a v závěru poločasu předvedl smrtící pětiminutovku. Nejprve ve 35. Minutě dostal dostatek času a prostoru, ke střele Vrba a bylo srovnáno. Za další dvě minuty se opakovala podobná situace, tentokrát pálil zpoza vápna Jeremiáš, a i když si brankář domácích Křiváček na míč sáhl, v cestě do sítě mu nezabránil 1:2. Dílo zkázy dokonal o další tři minuty později znovu Jeremiáš, když vystihl špatnou malou domácího týmu a uzavřel poločasové skóre na 1:3.

Lokomotiva ve druhé půli zabrala

Domácí naskočili do druhé půle s odhodláním zapomenout na závěr prvního poločasu a pokusit se o obrat v zápase. V 52. Minutě k tomu měli výbornou příležitost, když se po souboji tělo na tělo ozval hvizd hlavního rozhodčího a kopala se přísná penalta. Tu proměnil Liška, když tvrdou střelu propasíroval pod padajícího brankáře Korbela. Domácí hráči se hrnuli do útoku a vzadu hráli pouze na tři obránce. Jejich tlak vyústil v několik příležitostí, ale brankář Korbel měl dobře postavenou branku, když ho hned třikrát zachránila tyč. Postupně mu na ni zahráli Liška, Fošum a Weinreb. Hosté se více zatáhli a hrozili nebezpečnými brejky. Bohužel pro ně bez gólového efektu. Lokomotiva se v závěru zápasu přeci jen dočkala vyrovnání. Vaněček si zpracoval míč ve vápně, odstavil si tělem dotírajícího obránce a tvrdou střelou pod břevno srovnal na 3:3. V posledních minutách domácí sahali po třech bodech, ale závar před brankou hostí skončil odkopem míče z brankové čáry. Oba týmy se tak rozešli remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (trenér): "Vzhledem k průběhu zápasu, jakš takš, ale celkově zklamání z výsledku. Oproti předchozím týmům byl Borek fotbalovější, ale měli jsme prostě vyhrát. Po naší brance jsme nepochopitelně přestali hrát, jako bychom si mysleli, že se soupeř porazí sám. Stačilo pět minut a dostali jsme tři branky. Druhý poločas jsme chtěli výsledek otočit a je pravda, že v úvodu nám nejspíš pomohl rozhodčí, který pískl proti hostům přísný pokutový kop. Poté jsme nastřelili několikrát brankovou konstrukci. V závěru jsme se dočkali vyrovnání a měli ještě šanci na celkový obrat, ale to se již nepodařilo. "




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - J. Vaněček [-] , P. Křiváček [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , P. Liška [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

FK Borek
M. Korbel [-] - L. Kolouch [-] , M. Vrba [-] , Z. Kastl [-] , P. Schandl [-] - O. Hanžl [-] , J. Frank [-] , M. Šulista [-] , J. Endlicher [-] - D. Janíček [-] , J. Jeremiáš [-] -

ŽK: 76. R. Fošum - 14. F. Jiřík , 44. Z. Kastl , 50. P. Schandl , 66. J. Jeremiáš .
Hráči zápasu: P. Liška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - KAMIŠ Petr (N), BENÝŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.