Úsilné nadělilo domácím Dívčicícím tenisového kanárka


Branky


1

Vyrovnané střetnutí se dalo očekávat v utkání týmů Dívčic a Úsilného. Domácí hráči minulé kolo zaslouženě zvítězili na hřišti v Lipí a před domácími diváky chtěli složit reparát za nepovedený první zápas proti Žabovřeskám. Hosté z Voselna minulé kolo ztratili vítězství s Koloději v samotném závěru a v gólově bohatém zápase brali pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilné rozhodlo o osudu zápasu už v prvním poločase

Lépe vstoupili do zápasu hosté a po necelých deseti minutách hry šli do vedení. Po chybné rozehrávce Barutušky, převzal míč Vazač, který obstřelil brankáře Kácala ke vzdálenější tyči – 0:1. Úvodní gól, jakoby domácí hráče opařil a ti nedokázali za celý poločas najít kloudnou odpověď. A tak trestali domácí defenzivu opět hosté. Tentokrát si při druhé brance Úsilného vybral slabší chvilku domácí brankář Kácal, když míč ze Švecova přímého volného kopu ze strany hřiště prolétl mezi jeho rukama, až do sítě – 0:2. Hosté stihli do poločasu přidat ještě třetí branku. Kokrment prodloužil míč na Vazače, který drzým průnikem mezi dvě domácími obránci prošel až do zakončení, kde opět nezaváhal. Poločasové skóre 0:3 tak naznačovalo, že druhý poločas bude zřejmě jen formalitou.

Tři branky Úsilného dokonaly domácí debakl

Pokud domácí fanoušci čekali, že jejich hráči naskočí do druhého poločasu s vervou něco s výsledkem udělat, museli být po pár minutách hořce zklamáni. Ve 48. Minutě se krásnou individuální akcí prezentoval Tomáš Sláma, jeho zakončení, dokázal brankář Kácal zmařit, ale na dorážku Balouna už byl krátký 0:4. Za dalších pět minut hosté přidali další gól. Dlouhý nákop za obranu předložil Vazač na zlatém podnose Balounovi a ten zvýšil na 0:5. Hru domácího celku nikdo nepoznával, jako by nastoupilo úplně jiné mužstvo, než před týdnem v Lipí. V 65. Minutě se po centru Čady prosadila i legenda z Voselna František Leština, který si počínal v zakončení na výbornou a brankáři Kácalovi nedal nejmenší šanci zasáhnout. Na tabuli tak svítil tenisový výsledek 0:6, který tam vydržel, až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Těžko se mi hodnotí zápas, který jsme totálně nezvládli. Na hřišti to vypadalo, jak když poprvé hrajeme fotbal, nedáme si nahrávku, nevytvoříme si pořádnou šanci. Na toto utkání musíme hodně rychle zapomenout, protože se tomu nedá říct jinak než "ostuda"."

Úsilné
Robert Novák (hráč): "Domácím se příliš nedařilo. My jsme hráli svoji hru a bomby k tyči."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - VOVES Pavel (N), MRHÁLEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2016 20:37
Legenda z Voselna, co k tomu říct?? Je hezké být legendou a jsem rád, že ještě k tomu žijící :-) FL