Rozjetá Lokomotiva na hřišti v Žabovřeskách nezaváhala


Branky


0

Hráči Žabovřesek se minulé kolo radovali z výhry na hřišti v Dívčicích, kde domácí tým vyučili z produktivity. Teď na ně čekal, další těžký oříšek v podobě Loko ČB B, která sestoupila z Okresu a netají se ambicemi co nejdřív se vráti o soutěž výš. Hosté začali svou misy za návratem dobře a doma si připsali tři body proti Chrášťanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva diktovala tempo hry, ale branek se diváci nedočkali

V parném sobotním odpoledni, které vybízelo spíše k návštěvě koupaliště, začalo utkání vlažněji. Zejména hosté šetřili síly, protože měli k dispozici pouze jednoho hráče na střídání. I přesto měli více ze hry svěřenci trenéra Zajíčka. Jenomže finální fáze hostujících hráčů poněkud vázla, takže ani jedna ze dvou šancí, do kterých se dostali oba útočníci Lokomotivy, nebo šance Petroua gólem neskončily. Domácí pro změnu za první poločas neměli jedinou příležitost k ohrožení branky, kterou střežil pro první poločas spíše opalující se Křiváček. 

Do druhého poločasu vstoupili hosté, jako uragán. Během šestnácti minut vstřelili 4 branky!

To druhý poločas byl jiný šálek kávy. A postarali se o to hosté z Lokomotivy, kteří na svého hostitele vlétli, jako uragán. V rozmezí devíti minut nasázeli domácím tři branky a prakticky rozhodli, kterým směrem poputují tři body. Jako první se prosadil po křídelní akci a následné zpětně přihrávce Vaněček a bylo to 0:1. Za čtyři minuty rozjeli hostující hráči obdobnou akci a po centru ze strany se hlavou prosadil přesně zakončující Jánošík – 0:2.

 

V 60. minutě pak dokonal dílo zkázy pro domácí tým Petrou, který znovu těžil po akci ze strany hřiště a přesnou střelou ze středu vápna překonal domácího brankáře Mádla potřetí – 0:3. Hosté poté, poněkud polevili ze své aktivity, i díky velmi dobrému vstupu do druhého poločasu. Přesto domácím přidali v 67. minutě čtvrtou branku. Po standardní situaci vznikl závar v domácím vápně, který vyústil ve vlastní branku Schacherleho – 0:4.

 

V poslední dvacetiminutovce měli více ze hry domácí hráči. Jenomže v brance hostí stál pozorný mladíček Kadlec, který pochytal, co se dalo a nedovolil domácím hráčům, ani čestný gól. Lokomotiva si tak připsala do tabulky tři body a z prvních dvou kol má plný počet šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (kapitán): "Do zápasu jsme šli, že chceme potvrdit tři body z Divčic. Bohužel proti nám nastoupil výborně fungující tým, který hrál perfektně. První poločas jsme se štěstím ustáli bez inkasované branky, ale druhý poločas už jsme takové štěstí neměli. Soupeř měl silnou dvacetiminutovku, která bohužel pro nás rozhodla zápas v jejich prospěch."

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (trenér): „Vzhledem k tomu, že jsem měl dispozici jen dvanáct hráčů, tak začal zápas poněkud volněji, hlavně aby se nikomu nic nestalo. Měli jsme první poločas více ze hry, ale neproměnili jsme žádnou ze svých šancí. Domácí, pokud si dobře vybavuji, se do žádné šance za první poločas nedostali. Do druhé půle jsme si řekli, že to musíme zlomit a vlétnou na domácí hned od začátku, protože by byla škoda neodjet se třemi body. Během deseti minut jsme po totožných akcích, dali tři branky a bylo po zápase. Pak si domácí vstřelili po závaru před brankou vlastní gól. My jsme v závěru polevili a domácí se začali tlačit před naši branku. Nás ovšem podržel brankář, který výborně zachytal a vychytal čisté konto. Takže se zápasem spokojenost a doufám, že to takhle půjde dál. Jen nás snad bude tentokrát víc.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - ŠTANDA Rudolf (N), BOBEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.