Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dopadlo jasně ve prospěch Nových Hradů


Branky


0

Novohradské derby je jedním z lákadel okresního přeboru Českobudějovicka. Tentokrát ale domácí Horní Stropnici moc radosti neudělalo..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci si nenechali pikatní duel ujít, ale museli se vypořádat s vlezlou zimou. Rozehřát je mohla hned 1. minuta - po rohu se míč dostal k vápně ke Stankovi, ten to zkusil technickou střelu a hosty zachránila spojnice. V 10. min. šli do vedení Novohradští - centr na vápno zpracoval Marhoun a z otočky zamířil k tyči, 0:1. Domácí mohli kontrovat ve 12. min., kdy po standardní situaci a následném závaru Bušta zamířil hlavou vedle. V 19. min Kunágl centroval, Kořínek zpracoval, ale mířil nad. Ve 25. minutě si na hezkou přihrávku do ulice Valíček, ten předvedl pěkný lob, ale o kousek vedle brány. A tak udeřili opět hosté - Jelínek překonal Josefíka a bylo to 0:2.

 

Ve 28. min. se hosté předvedli pěknou kombinací a Svoboda z úrovně penalty trefil prostředek brány a gólmana. Pak přišla stropnická radost - ve 31. min Kunágl zkusil štěstí a nenápadná přízemní střela z 20 - 22 metrů skončila až za J.Jelínkem - 1:2. Chvíli nato Josefík vyškrábl střelu z úhlu na roh a pak hlavu zblízka nad. Ve 39. min byl Kořínek sám ve vápně, ale zakončil vedle. Ještě před poločasem Holej zahrál standardku přesně na Buštu, jehož nebezbečná hlava se mezi tyče nevešla.

 

Stropnice ve druhé půli srovnala, po faulu měl Tříska možnost zahrát přímý kop na hranici vápna a nezaváhal - 2:2. A chvíli na to mohla dokonce vést, Kunágl se zbavil posledního Hrbáčka, ale mířil do gólmana Jelínka. Do vedení pak šly v 64. minutě opět hosté. Jelínek svou druhou brankou překvapil z přímého kopu Josefíka a prosadil se z pětadvaceti metrů - 2:3. Hosté nadále útočili, v 70. minutě obrana Stropnice zaváhala, míč prošel středem a Jelínek před gólmanem neproměnil. Nemuselo ho to mrzet. Dvě minuty se Hrady opět prosadily, Suchý dostal míč na střed a na jeho ránu Josefík nedosáhl - 2:4. To nebylo vše. Zajac sebral balon, dostal se do vápna, následovala klička Josefíkovi a z úhlu byl míč umístěn do prázdné brány - 2:5. A hosté stihli ještě upravit na tenisový výsledek. V 89. minutě vlétli do otevřené obrany a útok zakončil Šedivý střelou kolem gólmana - 2:6.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Kunágl [-] , D. Szypula [-] , V. Bušta [-] - M. Bašta [-] , J. Holej [-] , Z. Staněk [-] , R. Tříska [-] - J. Stanka [-] - J. Haňur [-] , J. Maršálek [-]

TJ Nové Hrady
J. Jelínek [-] - L. Suchý [-] , L. Brousek [-] , K. Šedivý [-] , J. Marhoun [-] , M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , L. Tuscher [-] , F. Janda [-] , R. Fáč [-] , Z. Hrbáček [-]

ŽK: 70. M. Bašta - 12. F. Janda , 47. L. Tuscher , 53. Z. Hrbáček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hučík Marek - FEITL Jaroslav, AIBL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.