2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropničtí zachránili bod až v závěru


Branky


0

V Horní Stropnici diváci neviděli dobrý fotbal. Hosté se do kombinace příliš nepouštěli a domácím to takříkajíc nelepilo. Vzrušení tak přinesly aspoň čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov dvěma brankami otočil skóre

Horní Stropnice výsledkově zatím střídá dobré zápasy s těmi horšími a tipovat výsledky jejich utkání může být ošidné. Neplachov začal sezónu naopak poměrně dobře, na což chtěl navázat i v tomto utkání. Bohužel pro Neplachov, jeho sestava nebyla optimální a mnoho hráčů do Stropnice s týmem neodcestovalo. Nicméně jak je již zmíněno v úvodu – fotbal se nehrál dobrý a ani šancí nebylo tolik. je s podivem, že v domácím prostředí nedokáží dát Stropničtí dohromady více hráčů musí hrát například „veterán“ Zeman. V 11. minutě byl na střelu z úhlu připravený hostující brankář Bicek. První branku přinesla 20. minuta. Jindra na půlce na krátko rozehrál standardku Kunáglovi, který potáhl balón a vyslal takový polocentr, polostřelu, z čehož profitoval  Haňur a na zadní tyči nohou doklepl míč do brány - 1:0.  Jenže fanoušci si ještě ani nestihli připít a bylo po radosti. Prostťedkem hřiště si to namířil Sobota a z cca 25ti metrů přeloboval Josefíka – 1:1. Poté se domácí hodně zlobili na sudího Škuthana, který jim dle jejich názoru neodpískal pokutový kop po ruce ve vápně. A tak šli do vedení hosté. Josefík rozehrál na Jindru, který ztratil míč v situaci, kdy to je většinou osudné. A i tentokrát byla tato hloupá ztráta potrestaná brankou. Klečka neměl problém s trefením poloodkryté branky – 1:2. Do konce poločasu byli aktivnější domácí a snažili se vyrovnat. Nepovedlo se jim to ani když už míč poskakoval na brankové čáře. Při Baštově střele pak hosty podržel Bicek. 

Domácí se v závěru dočkali zaslouženého vyrovnání

Ve druhém poločasu pokračoval tlak i šance domácích. V 70. minutě se po centru Bašty neprosadil Szypula – dobře zakročil Bicek. Horní Stropnice zahrávala v utkání nespočet standardních situací, bohužel většinu z nich nekopl kapitán Holej vůbec dobře. A když ani Třískova hlavička neskončila mezi třemi tyčemi, zdálo se být rozhodnuto. V 87. minutě nakonec domácí přeci jenom se štěstím vyrovnali. Holej napřáhl za velkým vápnem a jeho přízemní střela byla tečována do protipohybu Bicka – 2:2. V oficiálním zápise byl za střelce brankky označen Bašta. Stropnici v utkání chyběl nejlepší střelec Kořínek, který by možná více rozpohyboval jejich hru. Neplachov neprohrál již čtvrté utkání v řadě!



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč Horní Stropnice): Celý zápas jsme měli herní převahu, Vytvořili si spoustu šancí, ale v koncovce jsme byli málo důrázní a hodně nepřesní. Naše hrubky v obraně dokázal soupeř potrestat a nakonec jsme rádi za boda, který jsme vydřeli šťastným gólem v poslední minutě.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Ve výsledku jsme rádi za bod z venku, i když chybělo málo a odvezli jsme body všechny. Vyrovnávací gól jsme dostali v 88 . minutě tečovanou střelou do protipohybu brankáře. Přijeli jsme do Stropnice v dost poslepované sestavě, chybělo nám 7 hráčů. Ve čtvrtek po tréninku to vypadalo, že v sobotu nás bude 9. Nakonec jsme to nějak poskládali, třeba brankář Marek Dvořák musel do útoku. Výborně nám zachytal Bicek.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Szypula [-] , J. Jindra [-] - J. Holej [-] , R. Valíček [-] , Z. Staněk [-] - - J. Kunágl [-] , J. Nistor [-] , R. Tříska [-] , M. Bašta [-] , J. Haňur [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - R. Čada [-] , M. Dvořák [-] , M. Nekola [-] , J. Klečka [-] , L. Blažek [-] , L. Sobota [-] , P. Šafář [-] , P. Dušák [-] , J. Mařík [-] , J. Láník [-]

ŽK: 40. J. Holej - 38. Š. Bečvář , 52. J. Klečka .
Hráči zápasu: J. Kunágl - J. Láník , Š. Bicek , L. Sobota .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠROM Pavel (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.