Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté udělili domácím lekci z produktivity.


0

Hosté domácí za neproměněné šance trestali. Nakonec se domácím ale povedlo z množství šancí alespoň dvě proměnit a tak si oba celky body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům.

Hned ze začátku se hosté do zápasu pustili. Svou aktivitou nutili domácí chybovat. Odměnou za to jim byl úvodní gól. Využili skulinku v defenzívě domácích a nadvákrát překonali jejich gólmana. To domácí hráče probudilo. Od této chvíle začali více bojovat a měli více ze hry. K ničemu jim to ale nebylo. Protože své vyložené šance pálili. A tak se do kabin odcházel za stavu 0:1.

Do druhé půle udělali domácí dvě změny.

Po změněa stran se na hřišti objevili dva noví hráči. Ti domácím pomohli si vytvořit ještě větší tlak. Jenže ti, kdo dali gól byli opět hosté. Po ojedinělé brejkové situaci si hostující hráč za vápnem posunul balón a křižnou střelou zvýšil na 0:2. Po té nasledovalo další množství šancí domácí, které zahazovali. Hosté se dsotali také k jedné brejkové situaci, domácí obrana ale dokázala včas zakročit. V 68. minutě utkání se domácím podařilo snížit. Rohový kop, který proletěl nad hlavama všech zapadl až na zadní tyč přímo do brány. A tak byl stav 1:2. O pár minut později bylo vyrovnáno. Přímý kop domácích dokázal hostující brankář jen vyrazit. Dobíhající hráč už měl proto úlohu jednoduchou. Do závěrečného hvizdu bylo ještě na obouch stranách pár šancí, žádná ale neskončila v síti. A tak si hosté odvážejí vydřený bod.



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - O. Široký [-] (46. J. Částka [-] ) , J. Vácha [-] , J. Ducháček [-] , J. Samšeňák [-] - R. Štěpánek [-] , J. Gabriel [-] (46. A. Mlateček [-] ) , M. Bílek [-] , P. Hantsch [-] - K. Vácha [-] (57. J. Mokrejš [-] ) , T. Tušic [-]

TJ Slavoj Skřivany
M. Božič [-] - P. Horák [-] , B. Staněk [-] , M. Matějka [-] , J. Ludvík [-] - M. Kulich [-] , O. Brzek [-] , D. Pošík [-] , J. Škaloud [-] - M. Čapek [-] (90. M. Špáta [-] ) , R. Schubert [-]

Hráči zápasu: R. Štěpánek - R. Schubert .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.