2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov smazal dvoubrankové vedení Olešníku B


Branky


50. M. Dušák , 70. P. Švec - 29. J. Pešek , 34. J. Pešek
0

Neplachov se utkal s ambiciózním týmem FK Olešník B/Temelín a po prvním poločasu byly karty rozdané jasně. Hosté si i v deseti vypracovali dvougólový náskok, o který ale ve druhém poločasu přišli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešek vstřelil dvě branky

Utkání mezi Neplachovem a Olešníkem „B“ muselo být přeloženo na hřiště do Drahotěšic. V Dolním Bukovsku, kde teď Neplachov hraje svá domácí utkání, se totiž ve stejný termín konala hasičská soutěž. Z počátku vyrovnaný zápas přinesl velké vzrušení již ve 13. minutě. Při samostatném úniku byl zezadu podražen kapitán domácích Martin Dušák a rozhodčí správně vytáhl červenou kartu pro hostujícího Hrdličku. Neplachov měl tedy pro zbytek utkání výhodu jednoho hráče v poli a chtěl toho rychle využít ke vstřelení branky. Ve 20. minutě k tomu měl nejblíže Martin Dušák, který ale v dobré pozici trefil pouze gólmana hostů Cihlu. A jak se neplachovští tlačili dopředu, zapomínali občas na zadní vrátka. Ve 29. minutě se nestárnoucí Hrdina snažil najít dlouhým nákopem rozběhnutého Peška. Neplachovští stopeři tento míč podcenili a Pešek sám před gólmanem Dvořákem nezaváhal - 0:1. O pět minut později bylo pro domácí ještě hůře, když opět Hrdina dostal spoustu prostoru a přihrávkou mezi obránce vyzval znovu Peška. Ten si sám před Dvořákem poradil i podruhé – 0:2. Hráči Neplachova se v první půli těžko prosazovali a dvě inkasované branky jim rozhodně nepomohli. Hosté na menším drahotěšickém hřišti dobře a organizovaně bránili, nikam se nehrnuli a jejich hru dobře režíroval Hrdina.

Neplachov využil přesilovku a vyrovnal

Do druhého poločasu vstoupili domácí více nabuzeni a odhodláni s výsledkem něco udělat. Nenápadnou střelou z pravé strany snížil v 50. minutě Martin Dušák - 1:2. Neplachov ucítil šanci, držel míč a tlačil oslabený Olešník. V podstatě se hrálo na jednu bránu, jenže hosté dobře vyplňovali prostor před brankou a hodně střel dokázali zblokovat. V 60. minutě byl sražen v pokutovém území neplachovský Šafář, ale penalta se nepískala, přestože se jí domácí velmi dožadovali. V 65. minutě se po pravé straně protáhnul Dominik Valeš a jeho střela branku jen těsně minula. V 70. minutě znovu rozehrál po pravé straně akci Dominik Valeš, pak potáhl míč  Martin Dušák a přihrávkou před bránu našel Petra Švece, který parádní akci s přehledem zakončil – 2:2. Neplachov potom ještě zkoušel strhnout zápas na svoji stranu. Asi největší možnost na otočení zápasu přišla v 85. minutě - po zablokované Šafářově střele se dostal míč k Maříkovi, kterému vzal gólovou radost vynikajícím zákrokem gólman hostů Cihla, když reflexivně vyrazil Maříkovu dorážku. Zápas dvou rozdílných poločasů tak skončil smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Hrubě nám nevyšla první půle. Asi jsme si mysleli, že po té červené kartě to půjde samo. Hosté v čele s Hrdinou to ale v první půli zvládli velice dobře a my jsme si nechali dát zbytečné dva góly. Druhá půlka už byla z našeho pohledu lepší, ale otočit zápas se nám už bohužel nepovedlo.




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , D. Valeš [-] , P. Dušák [-] , M. Hruška [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - A. Kotlár [-] , J. Pešek [-] , J. Knotek [-] , Z. Hrdina [-] , A. Pícha [-] , D. Hrdlička [-] , L. Valenta [-] , T. Volf [-] , P. Mach [-] , M. Pojer [-]

ČK: 13. D. Hrdlička .
Hráči zápasu: D. Valeš , M. Dušák - Z. Hrdina , J. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠVEC Petr (N), BERÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.