Týn nad Vltavou B přestřílel Horní Stropnici


Branky


5. J. Klička , 23. J. Brom , 46. M. Al-Aita , 58. O. Lukeš , 63. J. Klička (p.) , 65. O. Lukeš - 26. M. Bašta , 79. J. Kunágl
0

Na půdu Týna přijela Horní Stropnice a dle předpovědí jejího hráče Szypulu, nebylo vůbec jisté, v jakém počtu se její hráči sejdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi krok, vstřelili však o branku méně

Hosté přijeli k utkání 15 minut před výkopem a tomu odpovídal i jejich začátek utkání. Olympie šla rychle do vedení, v 5. minutě Daniel Brom vystihl chybu ve stropnické rozehrávce, postupoval sám na brankáře a nezištně předložil do prázdné klece Kličkovi - 1:0. V tu chvíli všichni čekali, že se Stropnice porazí sama, hosté ale začali ukazovat, že například silné Mladé rozhodně neporazili náhodou a rychle vyrovnali hru - po jednom z rychlých brejků dokonce nastřelili tyč. ačkoliv to mělo být pro domácí dostatečné varování, první poločas nesehráli vůbec dobře a mohli si blahopřát aspoň k perfektní produktivitě. Ve 23. minutě si Kličkův rohový kop našel letící Josef Brom a hlavou poslal míč do sítě - 2:0. Horní Stropnice stačila ještě do poločasu snížit stav, když se ve 26. minutě krásnou střelou z 20ti metrů prosadil Bašta – 2:1. Ve zbytku poločasu hru domácí Olympie kazila řada nepřesností a Horní Stropnice i přes laxní přístup mohla odcházet do šaten s mnohem lepším výsledkem. 

Dvacet minut stačilo domácím na 4 branky

Hned v úvodu druhé půle poslal Josef Brom dlouhým pasem dopředu Kličku, ten šikovně posunul na Al-Aitu, který na dvakrát dopravil balon do branky - 3:1.Odpor hostů definitivně zlomil Lukeš, který v 58. minutě obešel obránce a precizní ranou k tyči zvýšil na 4:1.Olympie pokračovala v destrukci hostů - v 63. minutě průnik kapitána Kunce hosté zastavili jen za cenu faulu a pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Klička a panenkovským způsobem zvýšil - 5:1. Hned 2 minuty poté Klička našel Lukeše, ten si připravil palebnou pozici a z hranice šestnáctky trefil stejně jako před malou chvílí naprosto přesně k tyči - 6:1.Utkání poté už jen směřovalo k závěrečnému hvizdu sudího Knotka, Horní Stropnice ještě kosmeticky upravila skóre na 6:2 po pěkné kombinační akci středem hřiště. Prosadil se Kunágl. Olympie sice nepředvedla nikterak oslnivý výkon, gólová dvacetiminutovka v úvodu druhé půle ovšem na tři body stačila a hosté tak odjížděli s výpraskem.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna n. V. B): Hosté z Horní Stropnice přijeli asi čtvrt hodiny před utkáním, prvních 5 minut se na hřišti vyloženě motali a velkým kiksem nám darovali první gól. To vše nás trošku ukolébalo, mysleli jsme si, že do půle Stropnici naložíme bůra a půjdeme na pivo. Opak byl pravdou, v prvním poločase měli hosté více šancí a poločasové vedení 2:1 pro nás bylo hodně lichotivé. Na začátku druhé půle jsme spustili 20-minutovou smršť, čtyřikrát jsme skórovali a tím zápas definitivně rozhodli. Famózní byl dnes Jirka Klička - byl u všech branek s bilancí 2+4, to se nevidí ani v hokeji.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč Horní Stropnice): Domácí byli herně lepší a bohužel pro nás měli vysokou efektivitu v proměňování šancí. Z naší strany to také nebylo špatné. Šance jsme měli, ale na domácí tým, který byl posílen hráči z "A" týmu to prostě nestačilo. Vyzdvihl bych výkon Valíčka v brance, který normálně nechytá, ale hraje v poli.



Počet diváků: 145. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BROM Josef, SZYPULA Lešek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.