Boršov vydřel výhru v Nových Hradech


Branky


0

Jasný favorit utkání se na tři body velmi nadřel a potvrdilo se, že body z Nových Hradů nejsou zadarmo. Domácí bojovali, ale na lepší výsledek než 2:3 to nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili, domácí neproměnili penaltu

Souboj dvou celků z opačných pólů tabulky nabídlo utkání v Nových Hradech. Diváci, kteří nesledují tabulku každý týden a nevěděli, kde se Boršov nachází, by postavení obou týmů asi po zápase netipovali správně. I když je pravda, že začátek hostům vyšel. Už ve 2. minutě rozvlnil síť za zády Winsbergera Čuřík – 0:1.  V 6. minutě mohlo být ale srovnáno, když se po střetu novohradského útočníka s brankářem Bublíkem (ten již držel míč v rukou) pískala penalta. Střela ale z puntíku vzdáleného jedenáct metrů od brankové čáry letěla nad branku. Hrál se urputný fotbal, bez krásnějších akcí na obou stranách. Ve 30. minutě zvýšil na dva nula Gruber, jenž se gólově dotáhl na spoluhráče Pokorného. Gruber dorazil odražený balón od domácího obránce - 0:2. Nic jiného se do poločasové přestávky nestalo.  

Boršov nakonec výhru spíše ubojoval

Domácí se ve druhém poločase snažili o zkorigování výsledku, protože viděli, že hostující fotbalisté nejsou zrovna v oslnivé formě, která je zdobila minulá kola. A v 59. minutě se dočkali i snížení zásluhou Gregora, jenž využil zaváhání hostujících hráčů – 1:2. Jenže vyrovnat se Novým Hradům nepodařilo, protože na rozdíl dvou branek zvyšoval Zevl, který šel sám na branku Winsbergera a střelou pod klacek mu nedal žádnou šanci  - 1:3. Jenže Boršov i nadále chyboval a další nedbalost hostů potrestal Tomášek v 86. minutě ke skórování branky na konečných 2:3. Novým hradům tak se dvěma body trochu ujíždí vlak a příští je v Hrdějovicích nečeká nic lehkého. Boršov se udržel na čele tabulky společně s Hlubokou B. 



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Dnes to byl velký boj. Fotbalově, kombinačně se nám vůbec nedařilo. Sice jsme dali tři branky, ale na vítězství jsme se hodně nadřeli. Více než individuality bych pochválil tým za to, že až do konce kluci aspoň bojovali a vydřeli tři body.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - L. Tuscher [-] , R. Fáč [-] , Z. Hrbáček [-] , J. Jelínek [-] - V. Jelínek [-] , M. Zajac [-] , V. Trojan [-] , J. Marhoun [-] - L. Brousek [-] , V. Gregor [-] -

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - J. Češka [-] , J. Lísal [-] , L. Fessl [-] , F. Pokorný [-] , M. Pícha [-] , J. Šimeček [-] , F. Filištein [-] , J. Gruber [-] , L. Komrska [-] , V. Čuřík [-]

ŽK: 68. L. Tuscher - 15. J. Bublík , 39. J. Češka , 42. F. Filištein , 90. V. Čuřík .
Hráči zápasu: V. Gregor - V. Čuřík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brejník Aleš - JELÍNEK Vítězslav (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.