Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 10:15

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé rázně ukončilo sérii proher


Branky


0

V dopoledním čase se v Borovanech odehrálo první utkání dohrávaného 1. kola OP. Mladé přijelo po decimující prohře s rezervou Čtyráku, ale na jejich výkonu to znát nebylo. Domácí mají po dvou posledních zápasech skóre 0:8. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Mladé zaslouženě vedlo

Ve svátečním dopoledni hostily Borovany po béčku Hluboká dalšího ze silnějších soupeřů – SK Mladé. Ti sice v posledních zápasech tápou a vrchol zmaru přišel v minulém kole, jak je již zmíněno v úvodu. A to hostům ještě chyběl Tondr a především Materna. Naopak navrátilec Šafrata byl v utkání hodně znát. Hned v 7. minutě si na levé straně několikrát na jeden dotek vyměnili míč Kolář, Kočvara a Miloš Schuster. Poslední jmenovaný přízemní přihrávkou od lajny našel ve vápně Vítka. Ten sice měl problémy se zpracováním, ale míč se šťastně odrazil k Šafratovi, který bez přípravy poslal hosty do vedení – 0:1. Mladé vstřelená branka nakopla tím správným směrem a Borovany přehrávalo. Jejich ojedinělou šanci zmařil dobrým skluzem Brozman. Ve 22. minutě po faulu na jednoho z hráčů v červenočerném rozehrával trestný kop Šťastný. Jeho nepříliš povedený pokus skončil u Pařízka, který ranou možná z 30 metrů překvapil brankáře soupeře, který ne úplně jistým zákrokem nedokázal zabránit druhé brance – 0:2. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

Nedáš, dostaneš se opět potvrdilo a Borovany schytaly bůra

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili oba týmy stejně, aspoň co se týče herního pojetí. Přesto mohli domácí snížit. Rozhodčí Špelina pískl penaltu po souboji Kubíčka se P. Schusterem, což se hostům vůbec nelíbilo, neboť Schuster odehrál míč. Nicméně penalta se kopala a byl to sám faulovaný, který branku přestřelil a tím i zadupal veškeré naděje domácích na zvrat v utkání. Sám na Pečenku pak doslova šel téměř od půlky Šafrata, vystřelil z velkého vápna, ale pouze do brankáře. Třetí gól hostům darovali Borovanští téměř sami, když po malé domů, kterou brankář vůbec neočekával, se jeho odkop se dostal pouze k obránci, kterého připravil o míč Kočvara. Obešel jednoho hráče a předložil geniální přihrávku pro Vítka, který neměl problém uklízet do prázdné branky – 0:3. O tři minuty později se opakovala akce, která už jednou v podání Kočvary a M. Schustera byla k vidění. První jmenovaný našel svého kolegu ze zálohy. Schuster si zpracoval balon na prsa a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na rozdíl čtyř branek – 0:4. V 87. minutě pak vstřelil Šafrata svoji druhou branku, když perfektní zpětnou přihrávkou našel P. Schuster – 0:5. Mladé tak po třech ztracených zápase naplno bodovalo. Borovany podruhé v řadě nevstřelily před domácími fanoušky branku.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou. Když jsme hráli po zemi, Borovany nám vůbec nestačili. Musíme si to zapamatovat a přestat hrát tu holomajznu co jsme předváděli tři kola zpátky.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , A. Fencl [-] , J. Anton [-] , J. Brenner [-] - J. Čermák [-] , F. Faktor [-] , B. Němec [-] , P. Broum [-] - M. Tomášek [-] , K. Kubíček [-] -


ŽK: 39. M. Tomášek , 54. J. Čermák , 60. J. Brenner - 52. J. Vítek , 57. V. Moudrý .
Hráči zápasu: T. Kočvara , Š. Pařízek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - TŮMA Václav (N), NOVÁK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.