Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset gólů v Syrovátce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým dorazil oslaben a v zápase to bylo hodně znát. Do dvacáté minuty se povedlo domácím vstřelit čtyři branky a utkání bylo rozhodnuté. Do konce poločasu se ještě povedlo skórovat každému z obou týmů. Ale po přestávce se trefovali pouze domácí a to ještě čtyřikrát. A tak zápas skončil hrozivým skóre 9:1 pro domácí Syrovátku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Syrovátka
Syrovátka: Konečně nám skončila rekordně dlouhá, skoro půlroční zimní pauza. Vyšší soutěže už hrají skoro měsíc, pardubický okres za kopcem začal ještě dřív, před několika dny začaly hrát i nejmenší děti. Jen čtvrté třídy musely čekat, protože nám svaz posunul začátek na co nejzazší dobu, asi abychom nenastydli :-s… Rozhodnutí svazu s pozdním zahájením jara nám výrazně omezilo i přípravné zápasy – všichni už o víkendech hráli. Sjednali jsme si tak utkání v Sendražicích (výhra 4:3) a v Nedělištích (výhra 6:1), které musely v hradecké skupině doteď čekat taky. První zápas o body k nám dorazila rezerva Kobylic a její síla byla při vší úctě k přítomným hráčům slabá, takže zápas byl vlastně třetí přípravou, kdy si na naší straně zahráli skoro všichni. Kobyličtí kluci naopak nenastoupili ani v jedenácti a tým doplňovali v průběhu hry. V desáté minutě jsme vedli už 3:0, ve dvacáté to bylo o čtyři. Pak přišlo naše jediné zaváhání a čestný úspěch hostí, ale před poločasem přidal Dan Pleskot pátý gól a zkompletoval svůj hattrick. Po pár minutách druhé půlky trefil Jikra Kuric hlavičkou svůj premiérový gól za Slavoj a po dalších našich pěkných trefách se jejich počet zastavil na devítce (Y). Zápas proběhl pod vedením sudího Částky v poklidu, oba týmy k utkání přistoupily slušně, z obou stran došlo i k fair-play při uznání opačně odmávaných autů. Naši soupeři odehráli utkání asi na hranici svých možností, ale pár našich pěkných kombinací i jejich chyby v obraně nám přinesly jednoznačnou výhru (h5). Pěkná divácká návštěva tak viděla, jak jsme získali první tři jarní body – příští zápasy ale budou určitě těžší.

FC Spartak Kobylice B
Kobylice: Zasloužené vítězství domácích, proti našemu nekompletnímu týmu.



Sestavy


TJ Slavoj Syrovátka
J. Tluka [-] - L. Hruban [-] , M. Fikr [-] , P. Slonek [-] , Z. Jarkovský [-] (46. L. Kober [-] ) - P. Vodička [-] , L. Tužil [-] , P. Musil [-] , M. Hruška [-] (46. J. Kuric [-] ) - D. Pleskot [-] (60. P. Pavlis [-] ) , V. Čihák [-] (60. L. Mrštík [-] )

FC Spartak Kobylice B
T. Novotný [-] - J. Dvořák [-] , T. Novotný [-] , J. Dařbuján [-] , D. Rašín [-] - P. Kubišta [-] , Z. Fölkl [-] , J. Herzog [-] - L. Miške [-]

Hráči zápasu: D. Pleskot - P. Kubišta .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.