Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas domácí nezvládli


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Šance se střídali na obou stranách. Za zmínku stojí krásný druhý gól domácích, kdy se Zahradník trefil z dvaceti metrů přímo do šibenice.

Hosté zcela ovládli hřiště

Ve druhém poločase se už prosazovali pouze zkušenější hosté z Nepolis. Hattrickem se blýskl Tomáš Hanuš. Taky musíme uznat že hostující gólman Matys vychytal všechny šance domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
domácí: Hra kterou jsme předváděli byla na IV. Třídu nadprůměrná bohužel jsme nedokázali proměnit vyložené šance a naopak jsme po vlastích hrubkách v obraně darovali hostujícím útočníkům šance, které dokázali proměnit. Hosté si tak odvezli zaslouženě 3body.

TJ Sokol Nepolisy B
Radek Hanuš - obránce Nepolis: Naše vítězství je zcela zasloužené. Výborně nám zachytal Matys a bráchovi se povedl Hatrrick. Se ziskem tří bodů jsme moc spokojeni.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Tlučhoř [-] , M. Horáček [-] , J. Fejgl [-] - J. Pavlíček [-] , D. Vlasák [-] , J. Mádlo [-] , J. Zikl [-] - M. Zahradník [-] , P. Jedlička [-] , J. Adlaf [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Matys [-] - M. Lubas [-] , R. Hanuš [-] , T. Skokan [-] , J. Mušek [-] - M. Spejchal [-] , P. Motyčka [-] , P. Kloz [-] - J. Finěk [-] , T. Marek [-] , T. Hanuš [-]

Hráči zápasu: M. Zahradník - R. Matys , T. Hanuš .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.