5:1
(3:0)
70. V. Mol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená si druhé místo upevnila vysokou výhrou


Branky


1. L. Dvořák , 27. L. Dvořák , 44. L. Dvořák , 54. D. Adamec (p.) , 85. L. Dvořák - 70. V. Mol
0

FK Studená nasázela v posledním zápase bůra Číměři a přes hromadu zraněných hráčů si udržela druhou pozici a s tím i naděje, že nadcházející sezóna by mohla být ještě úspěšnější. Bystřice/Číměř nakonec skončila na pátém místě, jelikož si nedokázala po celou sezónu udržet stabilní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhrála Studená rozdílem třídy

V poslením kole sezóny 2016/17 studenští přivítali hráče z Bystřice. Hosté v minulém kole jasně přehráli doma první Klikov, takže je čekal opět těžký soupeř. Jednalo se o zápas druhého se čtvrtým týmem tabulky. V zápase ale ukázali, že v domácím prostředí jsou nejsilnější ze všech týmů z okresu. Diváci ještě neusedli na svá místa a Libor Dvořák už rozvlnil síť za hostujícím gólmanem Badinkou. Po nákopu Přibyla se prosadil svou rychlostí a přesně zakončil - 1:0. V prvních patnácti minutách ale byli lepší hosté, přesně kombinovali a vypracovali si i dvě velké šance. V 6. minutě vychytal golman Duchoň jasnou šanci hostujícího útočníka. V 8. minutě po nedorozumění Duchoně s Adamcem se míč otřel o břišní svalstvo domácího kapitána a trefil vlastní tyč. Okolo dvacáté minuty domácí začali hru vyrovnávat a vytvořili si dvě šance z rohů. Ve 27. minutě Šimánek krásným křížným balónem našel na lajně rozběhnutého Šáru, který krásným centrem pod sebe vybídl Libora Dvořáka, ten zakončil důrazně pod břevno - 2:0. Od této chvíle studenští přebrali otěže zápasu a třetí gól visel ve vzduchu. Dvě 100% šance zahodil Makovička, ve 43. minutě zkompletoval čistý hattrick Libor Dvořák - 3:0. Poločas tak skončil jasným vedením domácích hráčů.

Studená nastřílela Číměři bůra

Ve druhé polovině studenští udávali tempo hry až do nějaké 75. minuty. Posledních patnáct minut byli hosté lepší. To už bylo ale rozhodnuto. V 53. minutě byl faulován Šimánek v pokutovém území a David Adamec penaltu s přehledem proměnil - 4:0. V dalších minutách zahodili velké šance Makovička a Dvořák. V 65. minutě utekl střídající Maška, hosté ho zastavili až ve velkém vápně a kopala se další penalta. K té se odhodlal k velké radosti fanoušků gólman Duchoň, orazítkoval ale pouze tyč. V 68. minutě si kapitán Adamec srazil přihrávku Václava Mola do malého vápna do vlastní branky - 4:1. V 72. minutě orazítkovali hosté ještě břevno ze standardní situace. V poslední desetiminutovce měl dvě velké šance Krasnovský, ale neproměnil. V 88. minutě vystihl Libor Dvořák rozehrávku hostujícího gólmana na stopera a do prázdné brány ve skluzu vsítil čtvrtý gól v zápase - 5:1. Výsledek je pro hostující tým zřejmě krutý, bystřičtí ale měli velké problémy s rychlonohým Dvořákem.

 

Odkaz na videa zde:

https://www.youtube.com/watch?v=a77wqgujEgg

https://www.youtube.com/watch?v=RdD-ST4ZqeQ

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu - 11:3

Střely mimo bránu - 9:4

Rohy - 6:2

Střídání - 46. Krasnovský za Mitase, 60. Maška za Šáru, 60. Danyi za Přibyla.

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Jsem rád, že jsme odehráli poslední domácí zápas s takovou chutí a zaslouženě vyhráli. Sezónu jsme zakončili se ziskem 51 bodů na druhém místě, což je velký úspěch. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, jsem na ně pyšný. Vybrat nejlepšího hráče dnes není těžké, byl jím Libor Dvořák, který se po zranění vrací do formy, v jaké ho chceme mít. Musím pochválit za dnešní výkon i golmana Karla Duchoně a v obraně Radka Popelínského.




Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , R. Popelínský [-] , M. Šimánek [-] - T. Přibyl [-] (59. P. Maška [-] ) , J. Šára [-] (59. L. Danyi [-] ) , J. Šimánek [-] , L. Makovička [-] - K. Mitas [-] (47. D. Krasnovský [-] ) , L. Dvořák [-] -

Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] (10. J. Kalvas [-] ) , Z. Beneš [-] , F. Náprava [-] (47. J. Kaiseršot [-] ) , P. Nižník [-] (80. F. Adamec [-] ) - J. Strejček [-] , P. Podolský [-] , M. Feytl [-] , J. Drábik [-] - V. Mol [-] (71. P. Kadlec [-] ) , R. Prager [-]

ŽK: 52. P. Nižník , 57. M. Feytl .
Hráči zápasu: K. Duchoň , L. Dvořák , R. Popelínský .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: MELZOCH David - MACHÁČEK Patrik, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.