Novosedly si doma poradily s Halámky


Branky


0

Do Novosedel přijely Halámky velmi citelně oslabeni, když z různých důvodů chyběli hned čtyři hráči ze základní sestavy a když se jim do přestávky zranily další dva, nemohly pomýšlet na nějaký bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně lepší, ale poločasový výsledek byl hodně těsný

Domácí nastoupili do utkání velmi razantně a ihned od úvodu udávali tempo hry. Halámky doslova trpí na úvody zápasů a proto již po několikáté v sezoně opět selhaly a proto se ve 3. minutě prosadili domácí a Daniel Kroupa střelou z pravé strany dal domácím vedení - 1:0. Hosté ve velmi splácané sestavě nestačili s domácími držet krok, ti byli ve všech činnostech lepší, důraznější a dříve na míči. Sice se hosté snažili a jejich nejlepší hráč L. Slavík nejprve v 6. minutě tvrdou ranou z trestného kopu vystrašil domácího gólmana, ale jeho dobrou střelu k tyči stačil vyrazit na roh. Pak se však již prosazovali pouze domácí a v průběhu celého prvního poločasu byli jasně lepší. Nedokázali se však prosadit ani po trestném kopu Poborského, když po zmatcích v obraně hostí nedokázali navýšit skóre. A když ani ve 32. minutě hlavička domácích skončila těsně vedle přišel zákonitě trest z kopaček Ladislava Slavíka, který dobrou přihrávkou od R. Herzoga nepohrdl a křižnou tvrdou ránou nedal domácímu gólmanovi šanci - 1:1. To běžela 44. minuta a zdálo se, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu. Opak byl však pravdou, protože ihned po rozehrání se domácí protlačili do vápna, kde trestuhodně chyboval nejprve Juráň, který se nechal snadno obehrát a po něm R. Herzog a domácí skórovali podruhé, trefil se Lukáš Voldřich - 2:1. Do šaten se tak šlo za tohoto stavu, když hosté měli obrovskou smůlu i na zranění, poté co se jim do poločasu zranili další dva hráči. Ze základu, který běžně nastupuje jich tak chybělo rovných pět. 

Domácí vítězství stvrdili ještě jedním gólem

Do druhého poločasu nastoupili hosté opět tragicky, když byl sice faulován jejich obránce, ale ve hře se pokračovalo a ve 47. minutě se podruhé v utkání trefil Lukáš Voldřich a domácí zvýšili na 3:1. V 60. minutě se ještě prezentoval střelou mezi tyče Poborský, ale Záviš byl pozorný. Hosté si kopec smůly vybrali do dna, když se jim postupně zranili další dva hráči a proto musel do hry i veterán Eda Decker, který již zakončil před dvěma lety aktivní kariéru a nakonec i vedoucí mužstva J. Samec. Domácí si již utkání pohlídali a utkání dovedli do vítězného konce.

AUTOR: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Do důležitého zápasu jsme vstoupili aktivně a již v 3. minutě nás poslal Kroupa do vedení. Nás podržel brankář Michal při nebezpečném přímáku L. Slavíka. Jinak jsme měli celý poločas převahu. Když to vypadalo, že udržíme jednogólové vedení, tak se přes jinak výborně hrajícího D. Šmída prosadil L. Slavík a bylo vyrovnáno. Nám se, ale prakticky z rozehrání podařilo Voldřichem strhnout vedení ještě do poločasu zpátky na naší stranu a tímto tento moment považuji za nejdůležitější v celém zápase. Hned po přestávce vsítil další gol opět Voldřich a bylo to již 3:1. Poté jsme ještě nějaké šance měli, ale ty jsme již nedokázali proměnit. Posledních dvacet minut tempo hry zvolnilo a skóre se již neměnilo. Pochvalu dnes zaslouží všichni, ale vyčnívali zejména D. Šmíd, Kreim, Kroupa a Kubo. Hráčům obou týmů patří dík, že zápas byl odehrán v korektním duchu bez záludností a zákeřných faulů.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: K dalšímu důležitému zápasu do Novosedel jsme bohužel přijeli ve velmi splácané sestavě, když nám z různých důvodů chyběli 4 hráči ze základu a poté co se zranil útočník Trsek a obránce Kubák, neměli jsme již pomalu kam sáhnout. Sice jsme na střídačce měli 5 hráčů, ale ve vší slušnosti ke všem hráčům to byla spíše kvantita před kvalitou. To nemění nic na faktu, že jsme prochrápali oba úvody poločasů a po trapných a zbytečných chybách inkasovali. A po našem vyrovnání do poločasu jsme měli utkání do šaten udržet.To byl rozhodující moment utkání, který nás možná stál body. Sportovně uznávám, že přes to všechno byli domácí lepší ve všech činnostech, důraznější na míči a zaslouženě vyhráli. Za nás bych rád poděkoval Edovi Deckerovi, který ukončil aktivní kariéru přede dvěma lety stejně jako já, ale oba jsme nakonec museli do utkání zasáhnout. Neklopíme zrak, bojujeme dál o záchranu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - BLAŽEK Vladislav, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.