Halámky poslaly Staňkov na poslední místo


Branky


0

Duel dvou mužstev ze spodku tabulky - poslední Staňkov a dvanácté Halámky. Oba mančafty nutně potřebovaly bodovat a dalo se tak očekávat napínavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FOTO: Domácí zvládli první poločas lépe

Domácí chtěli napravit ostudný výkon z Hobzí a doma nastoupili v silné sestavě v zápase pravdy proti Staňkovu. Ten přijel se staršími hráči, ale také se svým snajprem Studničkou, což se později ukázalo jako klíčové. Halámky se v úvodu utkání ujaly iniciativy a byly lepší. Hned v 10. minutě po centru Slavíka se dostal k hlavičce Adensam, ale těsně minul bránu. Ve 13. minutě se zastřeloval Jiří Herzog, který nastoupil po nemoci, ale i on těsně přestřelil. A jak se říká nedáš dostaneš, udeřilo na druhé straně. V 18. minutě vzadu "vyrobil" hrubou chybu stoper Kollmann a "namazal" Miroslavu Studničkovi, ten se v takových situací nemýlí a pohodlně vsítil branku - 0:1. A zničeho najednou soupeř vedl, domácí to nesrazilo a během šesti minut od 27. do 33. minuty vývoj otočili. Nejprve si dobře naběhl na vysoký centrovaný míč od Slavíka druhý útočník Tomáš Trsek a bombou z voleje nedal gólmanovi hostí šanci - 1:1. Ve druhém momentu si vzal míč na hranici 16-ky Martin Řežáb prokličkoval přes tři hráče a na dvakrát dostal míč do sítě - 2:1. Ještě v probíhající 33. minutě mohl podruhé skorovat Trsek, ale na další ostrý centr z leva opět od Slavíka nedosáhl. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:1 pro domácí.

Halámky si připsaly čtvrtou výhru v soutěži

Kdo si myslel, že domácí přidají v poklidu další branky tak byl na omylu. Sice Halámky byly pohyblivější, ale někteří borci nebyli po sobotní velikonoční nadílce úplně fit a na jejich výkonech to bylo znát. Asi nejhůře na tom byl domácí stoper Kollmann, který opět věnoval Staňkovu branku zadarmo, když hlavičkou zpět ke svému brankáři "našel" Miroslava Studničku, ten přehodil Záviše a upravil skore na 2:2. Staňkov do této chvíle prakticky čekal co přijde a vždy dokonale využil nabídnuté šance svým rozdílovým hráčem Studničkou. Na druhé straně měli domácí ve svém středu dobře hrajícího Řežába, který kvůli pracovním povinnostem moc nehraje, ale když nastoupí je to znát. A právě i on mohl přidat svou druhou branku v zápase, když po vyšachování obrany Staňkova šel sám, ale trefil pouze výborného golmana hostí. S remizou se nechtěl spokojit nikdo, hlavně domácí a hrál se otevřený fotbal, který vytvářel obrovské šance na obou stranách. Nejprve byli blízko k rozdílové brance hosté, kteří v rozmezí deseti minut dvakrát minuli branku z prostoru 16-ky. A mezi chybujícími byl i tentokrát Studnička, který mohl zkompletovat hattrick. Pak zase na druhé straně udeřil Řežáb, opět prokličkoval a obešel čtyři hráče, ale ve finále ztroskotal na golmanovi Mackovi a skóre tak v 75. minutě nezměnil. Halámky měly větší loženky a proto asi po zásluze byly odměněni. V 85. minutě si postavil balon k trestnému kopu Jiří Herzog a střelu přes zeď dobře zakroutil k tyči a rozhodl zápas 3:2. Na tuto střelu nedosáhl jinak výborně chytající Macek. Utkání tak Halámky dovedly do vítězného konce.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Po trapném výkonu v Hobzí jsme se chtěli rehabilitovat doma se Staňkovem. Bylo to ovšem znovu drama, tentokrát se šťastným koncem pro nás. Někteří naši borci doháněli deficit ze sobotní velikonoční a také to bylo znát. Na druhou stranu chci ocenit Jirku Herzoga, který nastoupil po nemoci a zápas nám rozhodl. S chutí hrál i Martin Řežáb. V obraně však stále hoříme a dnes neměl svůj den stoper Kollmann, který 2krát namazal Studničkovi. Tento hráč je zkušený útočník s dobrým výběrem místa, těžko odstavitelný od balonu a mohl i dát hattrick, stejně jako Řežáb na naší straně. Stejně bych ocenil i hostujícího golmana Macka. Dnes jsme byli štěstíčku blíže, musíme však makat dál, protože spodek tabulky se hodně vyrovnává a nás momentálně nečekají lehké zápasy.

TJ Hraničář Staňkov
TJ Hraničář Staňkov: Komentář k zápasu nebyl dodán.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - ŠVEC Bohumil, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.