Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov se po výhře v Halámkách posunul na první místo


Branky


0

TJ Sokol Halámky přivítaly na domácí půdě Klikov. Domácí chtěli po minulém úspěšném zápase potrápit i tohoto kvalitního soupeře, což se jim i povedlo, bohužel nedokázali ze svého vedení vydřít ani bod  a Klikov ukázal svou sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnané první polovině remíza

V prvním poločase se hrálo poměrně vyrovnané utkání s mírnou převahou domácích, kteří chtěli navázat na předchozí utkání s Velenicema. Halámky se ujali vedení 1:0, když se trefil Tomáš Trsek, ale zkušení hosté do poločasu srovnali brankou kanonýra Zdeňka Mládka a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Hosté nakonec berou všechny body

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí a podruhé šli do vedení 2:1. Branku obstaral Radek Herzog. Tímto však vše skončilo, domácím začali docházet síly a poté co Klikov podruhé srovnal na 2:2 Václavem Čapkem se začal více prosazovat. Od cca 70. minuty nastala černá 15-minutovka domácích, když po individuálních chybách darovali dvě branky hostům, když se podruhé v utkání trefil Zdeněk Mládek a v 82. minutě zvýšil vedení hostů Radim Plucar - 2:4. Klikov si konec zápasu zkušeně pohlídal a posunul se opět na první příčku okresního přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Pavel Vajo: Začali jsme dobře a byli jsme v prvním poločase mírně lepší. Do kabin se šlo však za nerozhodného stavu. Do druhé půle jsme se opět dostali do vedení 2:1, bohužel jsme hostům po hrubých individuálních chybách darovali všechny body. Neměl jsem možnost hru oživit vhodným střídáním a také jsme odpadli fyzicky, čehož Klikov dokonale využil. Rozhodčí další derby zvládli. A my už se musíme koncentrovat na venkovní zápas v Hobzí, který pro nás bude hodně důležitý.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: První poločas byl vcelku vyrovnaný a to jak herně,tak i v brankových příležitostech. Domácí se brzy ujali vedení,ale nám se podařilo po 3 minutách stav utkání dorovnat. V naší hře bylo hodně nepřesností a málo pohybu,takže jsme soupeře nemohli dostat pod tlak a vstřelit další branky. Druhý poločas jsme začali mnohem aktivněji,vytvořili jsme si mírnou převahu, ale bez zakončení. A jak to tak bývá,udeřilo na druhé straně. Vedoucí branka soupeře nás na nějakou dobu vyvedla z tempa, ale po našem vyrovnání jsme začali soupeře přehrávat. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení a naše vítězství jsme si již pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , R. Duda [-] - J. Herzog [-] , J. Macho [-] - R. Adensam [-] (83. P. Kubák [-] ) , M. Řežáb [-] (75. P. Jindra [-] ) , R. Herzog [-] , M. Slavík [-] , K. Decker [-] , T. Trsek [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] - V. Čapek [-] , V. Soudek [-] , D. Melichar [-] - R. Plucar [-] , Z. Mládek [-] - R. Hynek [-] , J. Lochman [-] (65. J. Němec [-] ) , O. Podojil [-] , O. Šetka [-]

ŽK: 60. J. Lochman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.