FOTO: Číměř dokázala i v deseti vyhrát zápas


Branky


0

Nová Bystřice "B" zajížděla po minulém úspěšném kole na hřiště do Popelína, který chtěl před domácím publikem překvapit a potrápit favorizovaného soupeře. Vcelku se jim to i povedlo, bohužel nakonec nezískali z utkání ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

První poločas začal z domácí strany hodně aktivním fotbalem. V 15. minutě vybojoval míč Jaroslav Snížek, který nahrál balón před bránu, kde byl František Slavík a hlavou rozvlnil síť Badinkovy branky - 1:0. O pět minut později domácí měli další gólovou šanci, kdy se po rohu Petra Pacholíka prosadil hlavou Jardoslav Snížek - 2:0. Ve 37. minutě hosté kopali přímý kop, který proměnili Jan Drábik - 2:1. Do konce poločasu popelínští nedokázali udržet jednogólový náskok a hosté dorovnali skóre na 2:2, když se trefil Jiří Feytl. Poločas tak skončil remízou, i když domácí byli mírně lepší.

Hosté odvážejí všechny body

Druhý poločas hosté hráli od 48. minuty v deseti hráčích, když se nechal za vulgární urážky na hlavního arbitra vyloučit Jiří Strejček. V 59. minutě byl nařízen pokutový kop pro domácí, když byl ve velkém vápně faulován popelínský hráč František Slavík a sám penaltu proměnil - 3:2. V 80. minutě Číměř opět srovnala skóre brankou Michala Veitha. I když hosté hráli v deseti tak jim nedělalo problém si vytvářet slibné šance a jednu z nich využili v 83. minutě, když otočil skóre zápasu Petr Nižník - 3:4. Popelínu už s výsledkem nic udělat nepodařilo a zápas skončil výhrou 4:3 pro Novou Bystřici.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: První poločas začal z naší strany aktivním fotbalem. V 15. minutě vybojoval míč Jarda Snížek, který nahrál balón před bránu, kde byl Fanda Slavík a hlavou dává gól. O pět minut později jsme měli další gólovou šanci, kdy se po rohu Petra Pacholíka prosadil hlavou Jarda Snížek. V 37. minutě hosté kopali přímý kop, který proměnili. Do konce poločasu jsme nedokázali udržet jednogólový náskok a hosté dorovnali skóre na 2:2. Druhý poločas hosté hráli od 48. minuty v deseti hráčích. V 59. minutě byl nařízen pokutový kop, když byl ve velkém vápně faulován náš hráč Fanda Slavík a sám penaltu proměnil. V 80. minutě hosté opět srovnávají skóre.. I když hosté hráli v deseti tak jim nedělalo problém si vytvářet šance a jednu z nich využili v 83. minutě. Nám se už s výsledkem nic udělat nepodařilo a zápas skončil výhrou 4:3 pro Novou Bystřici.

Číměř
František Adamec: Do utkání jsme šli s tím, že musíme pohlídat začátek utkání, což se nám nepovedlo a ve 20. minutě jsme prohrávali 2:0. Zhruba od 35. minuty jsme začali hrát a do poločasu se nám povedlo vyrovnat a začali jsme mít navrch. Druhý poločas jsme začali tragicky, kdy se nechal nepochopitelně vyloučit Jirka Strejček a po špatně zahraném autu jsme hasili jen za cenu faulu ve vápně a byla z toho penalta. Upravili jsme sestavu a až do konce jsme tlačili a odměnou pro hráče bylo, že vezeme z Popelína tři body. Všem hráčům děkuji, že zápas odmakali i v 10 a už se těším na našeho oblíbeného soupeře na sobotu a to celek Novosedel.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Poljak [-] , P. Pacholík [-] (69. P. Valek [-] ) - J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , T. Mach [-] , R. Stejskal [-] - J. Skalák [-] (43. D. Kučera [-] ) , J. Dolák [-] (79. O. Vlásek [-] ) , O. Doležal [-] , P. Neuber [-] -


ŽK: 36. T. Mach - 41. P. Nižník , 53. J. Feytl . ČK: 48. J. Strejček .
Hráči zápasu: F. Slavík .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.